Intr-un interval de 10-15 ani in Romania vor circula un milion de masini electrice


ghidelectric.ro
Sambata, 2 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

Intr-un interval de 10-15 ani in Romania vor circula un milion de masini electrice


Schneider Electric, o companie specializata in echipamente electrice considera ca parcul auto din Romania va include un milion de vehicule electrice in termen de 15 ani. In prezent, parcul auto are 5.42 milioane de unitati.

masina_electrica

Schneider Electric Romania, o companie interesata de dezvoltarea unei infrastructuri pentru vehiculele electrice, a emis o declaratie prin care numarul de vehicule electrice se va dubla in urmatorii ani, iar tara noastra va avea un milion de vehicule electrice pe sosele in termen de 15 ani. Avand in vedere faptul ca numarul de vehicule electrice din Romania este infim in acest moment, iar pretul unui asemenea vehicul este prohibitiv pentru un utilizator obisnuit, putem considera estimarea celor de la Schneider ca fiind optimista, scrie Automarket.

"Intr-un interval de 10-15 ani in Romania vor circula un milion de masini electrice", a declarat marti, intr-o conferinta de presa, presedintele Schneider Electric Romania, Saulo Spaolanse, citeaza Mediafax.

Parcul auto din Romania are 5.42 milioane de vehicule, dintre care 4.3 milioane sunt autoturisme, anunta colegii de la Mediafax in baza datelor primite de la Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor. Majoritatea vehiculelor din parcul auto romanesc (60%) sunt echipate cu motorizari pe benzina. Primele vehicule electrice oferite in Romania au un pret destul de piperat si sunt oferite de Renault, Citroen si Mitsubishi.

Schneider Electric Romania a semnat un parteneriat cu Electrica S.A. pentru livrarea energiei electrice necesara incarcarii masinilor, iar cele mai mari investitii necesare acestui proiect vor fi facute de Renault, alaturi de compania de utilitati. Renault le propune clientilor o modalitate inedita de comercializare a vehiculelor electrice din oferta sa, vanzand masina propriu-zisa fara baterii, acestea fiind oferite in leasing.

Sursa: Automarket

Comenteaza aici

 
15/06/2011 - Acest articol a fost citit de 2853 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 27 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Schneider Electric anunta o colaborare cu Soitec
Schneider Electric, expert in infrastructura de...
Schneider Electric cumpara activele DIGILINK
Schneider Electric anunta achizitia Summit...
21 de studenti au experimentat o zi de lucru in...
Stirile urmatoare
Cererea globala de energie se va dubla pana in...
GENESYS Systems devine Premier Partner al APC...
Schneider Electric a primit premiul äCel mai...
APC by Schneider Electric anunta integrarea APC...
Schneider Electric dezvolta solutii de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric