APC by Schneider Electric anunta integrarea APC InfraStruxureTM Central si HP Operations Manager


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

APC by Schneider Electric anunta integrarea APC InfraStruxureTM Central si HP Operations Manager


APC by Schneider Electric, anunta integrarea APC InfraStruxureTM Central si HP Operations Manager, care permite managerilor din domeniul IT sa inteleaga impactul pe care schimbarile la nivelul fizic al retelelor il au asupra sistemelor IT.

apc_by_schneider_electric

Managerii de IT au acum posibilitatea de a repera si monitoriza in timp real schimbari in ceea ce priveste sistemele de alimentare, climatizare si mediu prin HP Operations Manager, reducand astfel riscurile si crescand disponibilitatea centrului de date, precum si eficienta energetica. Smart Plug-In-urile (SPI) vor integra ierarhia componentelor, statusul dispozitivelor si datele monitorizate ale InfraStruxure Central in mediul HP Operations Manager. Solutia integrata:

· Distribuie date cheie ale echipamentelor multi-vendor, inclusiv notificarile de alarma si arhiva de date despre mediul ales pentru instalarea serverelor.

· Ofera o viziune comprehensiva asupra felului in care mediile fizice si de IT opereaza in mod independent si se influenteaza reciproc, asigurand informatii critice de operare referitoare la alimentarea electrica si climatizare.

· Aduce vizibilitatea, controlul si automatizarea necesare pentru ca o companie sa fie mai eficienta si sa mentina nivelurile de servicii IT.

„Aceasta integrare le permite clientilor sa se bucure de avantajele unei viziuni centralizate si ale capacitatii de raportare a APC InfraStruxure Central in concordanta cu HP Operations Manager, pentru o mai buna monitorizare a infrastructurilor complete de IT,” afirma Jim Simonelli, Senior vicepreședinte si CTO, APC by Schneider Electric. „APC by Schneider Electric si HP impartasesc idealul de a-si ajuta clientii in demersurile acestora de a opera centre de date mai eficiente, prin asigurarea unor instrumente de management comprehensiv care livreaza solutii rentabile pentru imbunatatirea aplicatiilor de business, scrie AgendaConstructiilor.”

„Integrarea APC InfraStruxure Central si HP Operations Manager este cu adevarat alegerea potrivita pentru compania noastra” a declarat Terrence Walsh, Director IT Planning, Consolidated Edison Company of New York. „Cand am auzit pentru prima data despre aceste demersuri de integrare, am stiut ca acest lucru ne va ajuta in atingerea obiectivelor noastre de fiabilitate si consolidare. Am fost bucurosi sa luam parte la testarea programului si sa oferim feedback in ceea ce priveste experienta noastra. Acum putem vizualiza si administra infrastructura noastra, inclusiv sistemele de alimentare si climatizare printr-o singura interfata, in locul numeroaselor programe pe care eram nevoiti sa le utilizam pentru obtinerea acelorasi informatii pe care le obtinem prin noua configurare. Posibilitatea de a primi toate aceste informatii intr-o platforma de soft unica ne-a permis o administrare mult mai eficienta si rentabila a centrelor de date.”

Printre cele mai importante probleme cu care se confrunta managerii centrelor de date, se numara monitorizarea infrastructurii de tip multi-vendor si posibilitatea de a accesa datele in timp real. Softul APC InfraStruxure Central intampina aceste nevoi prin monitorizarea de tip end-to-end si controlul sistemelor de alimentare, climatizare, siguranta si al utilizarii energiei din cladire prin intermediul sistemelor IT. In plus, caracteristici precum alertarea inteligenta, posibilitatea de personalizare, identificarea automata a dispozitivelor si configurarea generala ofera o usurinta in implementarea InfraStruxure Central in centrele de date, scrie AgendaConstructiilor.

HP Operations este un lider in industria de produse si solutii de management care ajuta clientii sa administreze mediile fizice si virtuale de IT la nivelul centrelor de date, al computerelor clientilor si al dispozitivelor. Softul asigura o consola unica de management pentru infrastructurile virtuale si cele de tip „cloud” (in care resursele si serviciile sunt distribuite pe mai multe servere intr-o singura retea), precum si vizualizari ale schimbarilor, aplicatiilor, serviciilor de business si infrastructurii.

Despre APC by Schneider Electric

APC by Schneider Electric, lider global in furnizarea de solutii integrate de electro-alimentare de siguranta si climatizare de precizie, ofera produse, software si sisteme destinate resedintelor, birourilor, centrelor de date si mediilor industriale. Printr-un angajament strict in privinta calitatii, APC ofera solutii revolutionare, eficiente din punct de vedere energetic pentru aplicatii tehnologice critice si industriale care sunt instalate si intretinute intr-un mod exemplar de-a lungul intregii durate de viata. Solutiile APC includ surse de putere neintreruptibila (UPS), echipamente de climatizare de precizie, rack-uri, software de control, monitorizare si administrare, precum si arhitectura APC InfraStruXure® - cea mai buna solutie din industrie – o solutie completa care integreaza electro-alimentarea, climatizarea de precizie si administrarea.

Sursa: Comunic.ro

Comenteaza aici

 
27/07/2011 - Acest articol a fost citit de 3490 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 33 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Schneider Electric a primit premiul „Cel mai...
GENESYS Systems devine Premier Partner al APC...
Cererea globala de energie se va dubla pana in...
Intr-un interval de 10-15 ani in Romania vor...
Schneider Electric anunta o colaborare cu Soitec
Stirile urmatoare
Schneider Electric dezvolta solutii de...
Schneider Electric, partener principal al...
Schneider Electric lanseaza EV Link, solutii de...
Tornado Technology devine distribuitor oficial...
Razvan Copoiu este noul vicepresedinte al...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric