Noile Smart-UPS lansate de APC


ghidelectric.ro
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Noile Smart-UPS lansate de APC


APC by Schneider Electric, lider global in servicii pentru aplicatii critice de electro-alimentare si climatizare, anunta lansarea noilor modele APC Smart-UPS destinate alimentarii serverelor si echipamentelor de retea.

APC_UPS

Rezultatul a peste 20 de ani de experienta in proiectarea de UPS-uri, aceste noi surse de alimentare neintreruptibila (UPS) ofera functii usor de utilizat care economisesc timp, cum ar fi interfata LCD ce are capabilitati de diagnosticare si management avansat al energiei, furnizand, astfel, masuratori clare si in timp real ale consumului de energie electrica. Pe langa faptul ca asigura o securitate superioara a datelor, modul de functionare “green” al sistemelor Smart-UPS poate duce la cresterea randamentului intern la peste 97%, realizandu-se o scadere semnificativa a costurilor legate de utilitati si climatizare comparativ cu majoritatea celorlalte UPS-uri line-interactive.

“In aceste vremuri dificile, utilizatorii au nevoie de o eficienta exceptionala pentru a optimiza sistemele IT si pentru a reduce costurile operationale. In plus, este necesara o diagnosticare avansata pentru ca utilizatorii sa se pregateasca si sa reactioneze in timp real”, a declarat Florentina Totth, Vice-Presedinte, al diviziei IT, Schneider Electric Romania. “Cu un istoric de peste 20 de milioane de unitati vandute, noile modele APC Smart-UPS ofera managerilor IT cel mai inalt grad de eficienta, administrare si
siguranta cerut de sistemele de pe piata. Aceste modele avansate vor ridica din nou standardele UPS-urilor pentru servere.” adauga Florentina Totth.

Proiectate la aceleasi standarde precum premiata familie Smart-UPS, noile serii includ o interfata LCD intuitiva si customizabila care ofera capabilitati de configurare locala si de la distanta, informatii despre consumul de energie electrica, diagnosticare, testare si jurnale de activitate. Informatia este clara si concisa, afisand diverse tipuri de date, de la seria produsului pana la informatiile de contact pentru suport APC, in mai multe limbi de circulatie internationala. In plus, APC Smart-UPS sunt singurele unitati UPS ce ofera un management avansat al energiei pentru a instiinta utilizatorii in legatura cu data recomandata de inlocuire a bateriilor. Aceasta tehnologie ajusteaza durata de viata a unei baterii in functie de parametrii mediului cu scopul de a furniza un sistem avansat de notificari.

In ceea ce priveste noua interfata, modelele Smart-UPS ofera utilizatorilor capabilitati sporite de monitorizare si control al consumului de energie. Noile modele includ un mod de functionare “green” care comuta automat pe un bypass intern, ocolind astfel componentele nefolosite, facand posibila scaderea consumului de energie fara a periclita siguranta sau buna functionare a sistemului. Mai mult, unitatile au functii incorporate de masurare a energiei si eficientei ce ajuta la monitorizarea consumului de curent electric. Tot ca noutate, prizele de iesire sunt organizate in grupuri care pot fi controlate de la distanta, permitand oprirea sarcinilor non-critice, si capacitatea de a reporni unul sau mai multe echipamente conectate la UPS independent de activitatea acestuia.

“Echipamentele de retea si datele critice necesita disponibilitate garantata si capabilitati superioare de management al energiei. In conditiile in care bugetele sunt in scadere si timpul devine tot mai pretios, managerii IT se afla sub o mare presiune de a opera la o eficienta inalta fara a face rabat la calitate. Produsele care pot garanta aceste functii ar trebui sa fie in topul listei fiecarui manager IT.” declara Florentina Totth.

Modelele Smart-UPS sunt disponibile atat in varianta standard, cat si ca modele convertibile pentru montare in rack sau tower, cu posibilitate de a extinde autonomia pe baterii prin adaugarea de cabinete suplimentare. Un factor de forma flexibil ofera versatilitate in operarea in interiorul sau in exteriorul rack-ului si sporeste capacitatea de standardizare. Modelele cu posibilitate de extindere a autonomiei pe baterii permit, de asemenea, adaugarea de pachete de baterii inteligente externe care sunt sesizate automat, timpul de functionare pe baterii fiind recalculat, permitand implementarea facila in timp ce sistemul continua sa functioneze. Pot fi adaugate pana la cinci pachete de baterii externe modelelor de sub 1.500VA si pana la 10 pachete modelelor de peste 2.000VA, oferind un timp de functionare pe baterii scalabil la minute sau ore.

Software-ul de management PowerChute® inclus ofera administratorilor IT confortul si avantajul monitorizarii de la distanta, posibilitatea de oprire in siguranta a serverelor alimentate si functii avansate de management al UPS-ului. Posibilitati suplimentare de administrare sunt disponibile prin SmartSlot, un accesoriu intern care permite instalarea de cartele optionale pentru sporirea performantei. Toate modelele APC Smart-UPS sunt certificate pentru utilizarea in cadrul arhitecturii InfraStruXure® de la APC si sunt compatibile cu o gama larga de sisteme de operare si platforme de management al retelei. Noile modele APC Smart-UPS includ o garantie fizica de trei ani si o garantie a bateriei de doi ani cu optiuni de extindere a acestora. Modelele de 230V sunt disponibile in statele Uniunii Europene incepand
cu luna iulie a acestui an.

Sursa: Schneider electric

Comenteaza aici

 
27/09/2010 - Acest articol a fost citit de 3053 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 50 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Transformatoare de putere de tip uscat ET
TYCO anunta o stabilizare a preturilor in domeniu
Bosch isi extinde gama senzorilor de fum
Electroputere Shoping Center
Panasonic preia integral diviziile Sanyo...
Stirile urmatoare
Noul model J920, o realizare inovatoare in...
Clujul a avut noroc ca a beneficiat de...
Microprocesoare care reduc consumul de curent...
Emerson: Rezultate financiare bune pentru...
Legrand: Cifra de afaceri s-a majorat cu 8,7%
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric