Clujul a avut noroc ca a beneficiat de investitii mari precum Emerson


ghidelectric.ro
Sambata, 20 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Clujul a avut noroc ca a beneficiat de investitii mari precum Emerson


Compania Energom din Cluj, membra a grupului francez Peintamelec, producator de echipamente electromecanice pentru industrie si tablouri electrice, estimeaza ca va finaliza anul in curs cu o cifra de afaceri de 2 mil. euro.

emerson

Compania a incheiat exercitiul financiar din anul trecut cu vanzari totale de circa 1,7 mil. euro. "Ne asteptam la o revenire a vanzarilor in acest an, dupa o politica de reducere drastica a cheltuielilor si o diminuare de personal cu 10% in 2009, scrie Ziarul Financiar.

Speram sa incheiem anul pe profit in conditiile in care, in prezent exportul s-a redresat", a declarat pentru ZF Transilvania Pascal Fesneau, general manager Energom. Aproximativ 65% din productia companiei merge la export, principalii clienti ai Energom fiind Michelin, Areva, Schneider, Alcatel.

"In ceea ce priveste economia locala, Clujul a avut mai mult noroc decat alte zone din Romania, fiindca in perioada 2007-2008 a beneficiat de investitii mari precum Emerson, Nokia sau EnergoBit, care au limitat impactul crizei prin dezvoltarea lor. In plus, mai multe centre de servici ca ING sau Office Depot au recrutat sau intentioneaza sa recruteze multi oameni in aceasta perioada", a spus Fesneau. Potrivit reprezentantilor companiei Energom, sectorul constructiilor ramane in continuare foarte afectat de recesiunea economica din cauza cresterii somajului, limitarii accesului populatiei la credit, majorarii TVA-ului si a reducerilor salariale din sectorul bugetar. Energom a fost infiintata in anul 2002 si este in prezent membra a grupului francez Peintamelec, dupa ce in anul 2006 grupul clujean EnergoBit a vandut participatia detinuta la compania Energom grupului Peintamelec, cu afaceri totale de 50 mil. euro si 450 de angajati.

Sursa: Ziarul Financiar

Comenteaza aici

 
04/11/2010 - Acest articol a fost citit de 2186 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 57 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Noul model J920, o realizare inovatoare in...
Noile Smart-UPS lansate de APC
Transformatoare de putere de tip uscat ET
TYCO anunta o stabilizare a preturilor in domeniu
Bosch isi extinde gama senzorilor de fum
Stirile urmatoare
Microprocesoare care reduc consumul de curent...
Emerson: Rezultate financiare bune pentru...
Legrand: Cifra de afaceri s-a majorat cu 8,7%
Emerson isi mareste productia in Romania, la Cluj
Gewiss continua strategia de precautie in...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric