Emerson isi mareste productia in Romania, la Cluj


ghidelectric.ro
Vineri, 14 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Emerson isi mareste productia in Romania, la Cluj


Ridge Tool, divizia de echipamente si unelte industriale din cadrul grupului american Emerson, isi intensifica productia la fabrica din Cluj. Reprezentantii companiei mizeaza pe o crestere cu 20% a pietei in 2011.

emerson

De la inceputul acestui an unitatea a introdus pe linia de fabricatie patru noi produse. “In 2009, valoarea pietei de unelte electrice profesionale a fost de circa 15 milioane de euro si a inregistrat o mica scadere de 10% in 2010. Pentru 2011, estimez o crestere de minimum 20% a acestei piete, pe fondul unor investitii noi si datorita faptului ca multe companii si-au redus drastic achizitiile in 2009 si 2010”, a declarat Camil Aliman, area manager Ridge Tool pentru Romania si Ungaria. Acum, la fabrica Ridge Tool de la Cluj se produc 13 produse finite si alte componente, scrie Ziua de Cluj.

Ridge Tool, subsidiara a Emerson Professional Tools, a investit la Cluj-Napoca 1,5 milioane de dolari. Ridgid, brand detinut de Ridge Tool Company, este unul dintre liderii mondiali in productia de unelte de mana si electrice, in portofoliul sau intrand 300 de tipuri de produse. La Cluj-Napoca functioneaza din 2008 primul centru regional Ridgid din Europa Centrala si de Est, care include o unitate de productie, un centru de training si suport tehnic, un showroom si un service. In prezent, in campusul Emerson din Bulevardul Muncii se lucreaza la o noua cladire de birouri, ce se va finaliza pana in septembrie si care va gazdui 800 de angajati.

Sursa: Ziua de Cluj

Comenteaza aici

 
28/02/2011 - Acest articol a fost citit de 2592 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 29 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Legrand: Cifra de afaceri s-a majorat cu 8,7%
Emerson: Rezultate financiare bune pentru...
Microprocesoare care reduc consumul de curent...
Clujul a avut noroc ca a beneficiat de...
Noul model J920, o realizare inovatoare in...
Stirile urmatoare
Gewiss continua strategia de precautie in...
Energobit incepe productia la Cluj in 2012
Compania Danfoss mentine estimarile pentru anul...
Profitul General Electric a crescut cu 18% in...
Piata de echipamente finantate prin leasing da...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric