Energobit incepe productia la Cluj in 2012


ghidelectric.ro
Vineri, 26 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Energobit incepe productia la Cluj in 2012


Cladirea noua cu care se extinde EnergoBit in Tetarom este ridicata, iar in lunile urmatoare se va lucra la echiparea halei. Aceasta devine functionala in 2012.

Energobit

Grupul EnergoBit, activ in domeniul antreprenoriatului in instalatii electrice si in productia de echipamente electrice, si-a ridicat noua hala in vecinatatea sediului din Parcul industrial Tetarom I. Conducerea CSI Invest isi face planurile pentru noua fabrica dupa ce clarifica sursele de finantare. De la 185 de angajati la inceput de an, compania a ajuns la 230, potrivit CSI, scrie Ziua de Cluj.

Noua unitate EnergoBit, pentru care a fost anuntata o investitie de 3 milioane de euro, urmeaza sa fie finalizata in 2011. "Cladirea e ridicata si urmeaza sa incepem utilarea ei. Probabil ca aceasta va deveni functionala in martie, atunci va putea incepe productia. Anul acesta nu cred ca reusim sa primim toate liniile tehnologice, fiindca vin din diferite parti", a explicat Stefan Gadola, vicepresedinte EnergoBit. In noua unitate din Tetarom I urmeaza sa se produca transformatoare de medie tensiune, un produs integral romanesc, iar aici vor fi angajate in jur de 60 de persoane. Tot in Tetarom I, Agressione, companie din domeniul distributiei de hartie si cartoane, a ridicat in acest an o cladire de birouri si spatii pentru o hala de productie si depozitare. Numarul de angajati care vor munci aici va ajunge la 392.

Sursa: Ziua de Cluj

 
09/09/2011 - Acest articol a fost citit de 2457 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 23 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Gewiss continua strategia de precautie in...
Emerson isi mareste productia in Romania, la Cluj
Legrand: Cifra de afaceri s-a majorat cu 8,7%
Emerson: Rezultate financiare bune pentru...
Microprocesoare care reduc consumul de curent...
Stirile urmatoare
Compania Danfoss mentine estimarile pentru anul...
Profitul General Electric a crescut cu 18% in...
Piata de echipamente finantate prin leasing da...
Electroprecizia Sacele mizeaza pe o crestere a...
Danfoss Group, crestere a profitului cu 7,5% in...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric