Danfoss Group, crestere a profitului cu 7,5% in 2011


ghidelectric.ro
Sambata, 20 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Danfoss Group, crestere a profitului cu 7,5% in 2011


Holdingul Danfoss Group a dat publicitatii rezultatele financiare aferente lui 2011, conform carora cifra de afaceri din perioada mentionata a fost de 33,9 miliarde coroane daneze cu 7,5% mai mare fata de vanzarile corespunzatoare lui 2010.

Danfoss Holdingul Danfoss Group, cu sediul central in localitatea Nordborg, din Danemarca - specializat in productia de instalatii de refrigerare, aer conditionat, sisteme de incalzire, energie solara, valve si elemente de automatizari industriale - a dat publicitatii rezultatele financiare aferente lui 2011, conform carora cifra de afaceri din perioada mentionata a fost de 33,9 miliarde coroane daneze - DKK (aproximativ 4,43 miliarde euro), cu 7,5% mai mare fata de vanzarile corespunzatoare lui 2010.

Profitul operational a fost de 4,22 miliarde DKK, iar veniturile nete au cumulat 1,31 miliarde DKK (ambele valori fiind in mod substantial imbunatatite in raport cu exercitiul financiar precedent). Conducerea concernului afirma 2011 a fost un an bun pentru Danfoss, in special in prima sa jumatate, cand cererea s-a concentrat puternic in directia solutiilor hidraulice si a aparatelor de climatizare eficiente din punct de vedere energetic, mai ales in regiunea BRIC (Brazilia, Federatia Rusa, India, China).

Pentru anul in curs, instabilitatea financiara si predictibilitatea scazuta pietelor de capital este de asteptat sa continue, aceste elemente inducand un grad sporit de incertitudine a prognozelor. In conditiile date, estimarile sunt de mentinere a cifrei de afaceri si a profitului la nivelul din 2011.

Sursa: Agendaconstructiilor
 
03/05/2012 - Acest articol a fost citit de 1971 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 33 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Electroprecizia Sacele mizeaza pe o crestere a...
Piata de echipamente finantate prin leasing da...
Profitul General Electric a crescut cu 18% in...
Compania Danfoss mentine estimarile pentru anul...
Energobit incepe productia la Cluj in 2012
Stirile urmatoare
Syscom 18 a devenit distribuitor al produselor...
Principalele tari importatoare de echipamente...
Avioanele militare americane zboara cu piese...
Electroprecizia a exportat anul trecut de 25,8...
Bosch creeaza locuri de munca si investeste in...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric