Syscom 18 a devenit distribuitor al produselor Pulsar Process Measurement


ghidelectric.ro
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Syscom 18 a devenit distribuitor al produselor Pulsar Process Measurement


Incepand cu luna mai, Syscom 18 a devenit distribuitorul companiei britanice Pulsar Process Measurement, unul dintre cei mai importanti producatori de instrumente de masurare fara contact a nivelului, recunoscut pe plan international.

Syscom18

Pulsar ofera o gama larga de produse de masurare, variind de la instalatii simple pana la cele complexe combinate cu elemente de comunicare digitala.

 

Facand un pas inainte in tehnologia de procesare a ecourilor, compania Pulsar a fost capabila sa abordeze aplicatii despre care se credea anterior ca depasesc sfera masuratorilor ultrasonice de nivel. In plus, prin imbunatatirea procesarii initiale a semnalului la traductor, a fost posibila cresterea rezistentei la zgomotul electric, situatie care a condus la extinderea numarului de aplicatii posibile. Pe segmentul dezvoltarii de masuratori de nivel ultrasonice, Pulsar este cu siguranta liderul tehnologic mondial.

 

Astfel, produse precum echipamente de masurare continua a nivelului (gama IMP – continand echipamente de masurare ultrasonica a nivelului, gama de device-uri Blackbox, gama Ultra de echipamente de masurare ultrasonice etc.), echipamente de control pompe, echipamente de masurare diferentiala a nivelului, echipamente de masurare a debitului in canal deschis, echipamente de masurare a volumului, instrumente de masurare a nivelului in diverse puncte se vor regasi in oferta Syscom 18.

 

Despre Syscom 18

 

Infiintata in 1991, Syscom 18 este o firma cu capital integral romanesc, specializata in automatizari industriale si sisteme de masura. Furnizor de servicii 'la cheie', Syscom 18 are peste 500 de clienti in Romania, Orientul Mijlociu si Asia Centrala. Cele mai multe aplicatii au fost in industria petrolului si a gazelor naturale dar si in ciment, ceramica, medicamente, metalurgie etc.

 
09/05/2012 - Acest articol a fost citit de 1809 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 38 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Danfoss Group, crestere a profitului cu 7,5% in...
Electroprecizia Sacele mizeaza pe o crestere a...
Piata de echipamente finantate prin leasing da...
Profitul General Electric a crescut cu 18% in...
Compania Danfoss mentine estimarile pentru anul...
Stirile urmatoare
Principalele tari importatoare de echipamente...
Avioanele militare americane zboara cu piese...
Electroprecizia a exportat anul trecut de 25,8...
Bosch creeaza locuri de munca si investeste in...
Ronexprim, distribuitor autorizat Lecroy...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric