Electroprecizia Sacele mizeaza pe o crestere a profitului de 60% in 2012


ghidelectric.ro
Joi, 18 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Electroprecizia Sacele mizeaza pe o crestere a profitului de 60% in 2012


In 2011, profitul brut al grupului de firme a urcat de 2,75 ori fata de 2010, de la 2,164 milioane de lei la 5,972 milioane de lei.

Electroprecizia Sacele

Cifra de afaceri a grupului de firme Electroprecizia Sacele a crescut 15,05% in 2011, de la 122,150 milioane de lei la 143,774 milioane de lei, se arata in raportul financiar remis de companie Bursei de Valori Bucuresti.  Veniturile totale au crescut anul trecut cu 14,16%, de la 125,428 milioane de lei la 146,105 milioane de lei, in timp ce cheltuielile au avansat cu 12,04%, de la 123,263 milioane de lei la 140,132 milioane de lei. In aceste conditii, profitul brut al grupului de firme a urcat de 2,75 ori, de la 2,164 milioane de lei la 5,972 milioane de lei.

Pentru acest an, compania si-a programat o crestere a afacerilor cu peste cinci puncte procentuale, pana la 151,703 milioane de lei si un profit inainte de impozitare in crestere cu peste 60%, de 9,663 milioane de lei.

Electroprecizia produce si comercializeaza motoare electrice, produse derivate si echipamente electrice pentru autovehicule, actionarul principal fiind compania Intercom Sfantu Gheorghe, care detine 49,5% din titluri.
Grupul de firme Electroprecizia cuprinde sapte societati, toate provenind in urma modulizarii fabricii de motoare electrice. Alaturi de societatea mama, care se ocupa de administrarea „puilor”, din grup mai fac firme companiile Electroprecizia Electrical Motors, Electroprecizia Automotive Equipment, Electroprecizia Electrical Equipment, Electroprecizia Tools Production, Electroprecizia Construct Maintenance si Electroprecizia Cast Production.

Sursa: Buna Ziua Brasov

 
03/05/2012 - Acest articol a fost citit de 2085 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 38 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Piata de echipamente finantate prin leasing da...
Profitul General Electric a crescut cu 18% in...
Compania Danfoss mentine estimarile pentru anul...
Energobit incepe productia la Cluj in 2012
Gewiss continua strategia de precautie in...
Stirile urmatoare
Danfoss Group, crestere a profitului cu 7,5% in...
Syscom 18 a devenit distribuitor al produselor...
Principalele tari importatoare de echipamente...
Avioanele militare americane zboara cu piese...
Electroprecizia a exportat anul trecut de 25,8...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric