Gewiss continua strategia de precautie in abordarea pietei


ghidelectric.ro
Marti, 25 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Gewiss continua strategia de precautie in abordarea pietei


Compania italiana Gewiss, specializata in productia de sisteme si componente pentru instalatii electrice de joasa tensiune, a raportat, pentru primele 9 luni din 2010, o cifra de afaceri in crestere cu 11% fata de perioada similara a anului anterior.

gewiss

In acelasi interval, profitul a fost de 37,9 milioane de euro, in crestere cu 17%. O analiza a structurii livrarilor indica ponderi de 69,7% pe segmentul energetic, 23,6% pe cel al produselor de larg consum si de 6,7% pe cel al corpurilor de iluminat. Din punct de vedere geografic, cele mai multe dintre sortimentele fabricate (53%) au fost livrate in Italia, 35,2% in celelalte state din Europa si 11,8% in alte regiuni ale lumii, scrie AgendaConstructorilor.

Revigorarea a fost destul de lenta inregistrata pe piata de produse electrotehnice in prima jumatate a anului trecut, fiind stimulata de accelerarea tendintei ascendente din trimestrul al treilea, cand s-a consemnat o reluare accentuata a schimburilor internationale. Cu toate acestea, fenomenul a fost urmat imediat de reaparitia unor semnale puternice indicand cresterea gradului de instabilitate a pietelor. Sporirea cotatiei la materiile prime si materialele, coroborata cu nivelul scazut al consumului privat, limitarea investitiilor publice si situatia nefavorabila pe piata muncii au dus la aparitia acestor rezultate negative.

Criza din industria constructiilor si cea a lichiditatilor din sectorul privat au afectat puternic investitiile, care, in intervalul 2008 - 2010, s-au contractat in Italia cu 17%. Avand in vedere aceste aspecte, va fi mentinuta strategia de precautie si se va pune un accent deosebit pe rigurozitatea actiunilor, pentru a face fata in mod optim competitiei acerbe, tensiunilor aplicate asupra eficientei si reducerilor previzibile ale investitiilor din sectorul electrotehnic.

Sursa: AgendaConstructiilor

Comenteaza aici

 
21/03/2011 - Acest articol a fost citit de 2371 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 32 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Emerson isi mareste productia in Romania, la Cluj
Legrand: Cifra de afaceri s-a majorat cu 8,7%
Emerson: Rezultate financiare bune pentru...
Microprocesoare care reduc consumul de curent...
Clujul a avut noroc ca a beneficiat de...
Stirile urmatoare
Energobit incepe productia la Cluj in 2012
Compania Danfoss mentine estimarile pentru anul...
Profitul General Electric a crescut cu 18% in...
Piata de echipamente finantate prin leasing da...
Electroprecizia Sacele mizeaza pe o crestere a...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric