Conferinta internationala pe tema eficientei energetice


ghidelectric.ro
Joi, 13 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Conferinta internationala pe tema eficientei energetice


Conferinta tematica Energy Developments in the European Union - implications on Romania va avea loc in perioada 29 - 30 septembrie 2010 in incinta cladirii J.W. Marriott Grand Hotel, din Bucuresti.

energie

Inovatia in sectorul energetic a devenit un imperativ de supravietuire si dezvoltare in mediul de afaceri romanesc si international. Energia este o resursa de afaceri cu un potential inegalabil. O gestionare inteligenta a consumului energetic reprezinta o solutie sigura anticriza, un factor diferentiator, care este important pentru dezvoltare de business si pentru stabilitate pe termen lung. Comisia Europeana promoveaza o directie comuna de eficientizare energetica, ce protejeaza mediul inconjurator, pentru toate statele europene, pentru a sprijini consolidarea si performanta proiectelor vizionare de afaceri, scrie Presaonline.

Pornind de la nevoia companiilor de informatii si metode specializate din domeniul energiei, Expo Media organizeaza in acest an o conferinta de talie internationala, dedicata sectorului energetic, “Energy Developments in the European Union - implications on Romania”, reunind personalitati marcante ale sectorului politic romanesc si international, experti de varf ai domeniului energetic, si lideri ai mediului de afaceri european si local.

Conferinta va aborda subiecte de larg interes, precum:
- strategia europeana de energie - prioritati si directii ecologice
- succesul pe pietele energetice - competitivitate, protectie si transparenta
- securitatea - solidaritate intre statele membre UE, rolul energiei nucleare, proiecte de infrastructura

Conferinta se va desfasura pe parcursul a doua zile, 29 - 30 septembrie 2010, in cadrul J.W. Marriott Grand Hotel Bucuresti.

Printre speakerii de renume ai acestui eveniment european se numara : Fabrizio Barbaso - Deputy Director-General, DG, Alberto Pototschnig - Executive Director, European Agency for Cooperation of Energy Regulators, Piotr Wozniak – fost Ministru al Economiei din Polonia, Ron Van Erck - Policy Officer, Regulatory Policy & Promotion of Renewable Energy, DG Energy (ENER), European Commission.

Sursa: Presaonline

Comenteaza aici

 
17/09/2010 - Acest articol a fost citit de 2046 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 38 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Omologare posturi de transformare compacte...
ARC Brasov va invita la IEAS - aparate de...
Simpozion Automotive 2010
AREL va invita la Forumul Anual al...
Diminuari ale vanzarilor de tehnologii pentru...
Stirile urmatoare
PORTILE DESCHISE ALE ICPE-CA
ANRE trebuie sa isi recupereze independenta...
Alstom construieste o centrala pe gaz cu 260...
Fermentator de biomasa pentru generare de energie
Seminar de instruire pentru reprezentantii...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric