Simpozion Automotive 2010


ghidelectric.ro
Sambata, 20 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Simpozion Automotive 2010


Inginerii din domeniul Automotive intampina noi provocari in dezvoltare si testare pe masura ce complexitatea sistemelor continua sa creasca.

automotive_symposium_2010

In momentul de fata, autovehiculele sunt dezvoltate din peste 3000 componente ce efectueaza functii specifice si contin pana la 80 unitati de control pentru subsisteme active complexe. Acestea nu includ doar componente de powertrain, franare sau control de stabilitate, dar si numeroase dispozitive de infotainment precum camere infrarosu, radio sau receivere GPS. Utilizarea instrumentelor traditionale, cu functionalitate prestabilita, pentru dezvoltarea si testarea a astfel de sisteme devine tot mai dificila, astfel ca inginerii si oamenii de stiinta sunt in continua cautare de solutii flexibile si puternic personalizabile.

National Instruments ofera platforme pentru testare si control avansat pentru a dezvolta rapid noi tehnologii. Utilizarea acestora in numeroase proiecte anterioare pentru dezvoltarea sau imbunatatirea de componente automotive, precum si a proceselor de productie a acestora a rezultat mereu intr-o imbunatatire semnificativa a timpului necesar de la etapa de proiectare pana la aparitia acestora pe piata.

Prin intermediul Simpozionului Automotive, National Instruments va gazdui un forum al expertilor pentru schimbul de informatie asupra noilor tehnologii si produse pentru design, dezvoltare de prototipuri si testare a componentelor Automotive.

Evenimentul va contine sesiuni ce vor trata subiecte cu diverse nivele de complexitate, de la fundamente in domeniul Automotive pana la tehnologii avansate de control prezentate de inginerii National Instruments, precum si studii de caz si solutii ale utilizatorilor prezentate de partenerii de integrare si experti din industrie si cercetare. Pe durata pauzelor puteti vizita expozitia de solutii Automotive si schimba idei si experienta cu colegii de breasla sau expertii in industrie.

Locatie: NH Timisoara Hotel, Strada Pestalozzi 1/a, Timisoara
Data: 30.09.2010, 9:00 - 17:00

>> Mai multe informatii: ni.com/romania/automotive

Comenteaza aici

 

 

 
31/08/2010 - Acest articol a fost citit de 2470 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 65 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
AREL va invita la Forumul Anual al...
Diminuari ale vanzarilor de tehnologii pentru...
Electromagnetica, afaceri in crestere cu 16%...
EnergoBit prezent la IEAS 2010
Statul detine monopolul pe transportul de...
Stirile urmatoare
ARC Brasov va invita la IEAS - aparate de...
Omologare posturi de transformare compacte...
Conferinta internationala pe tema eficientei...
PORTILE DESCHISE ALE ICPE-CA
ANRE trebuie sa isi recupereze independenta...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric