EnergoBit prezent la IEAS 2010


ghidelectric.ro
Sambata, 20 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

EnergoBit prezent la IEAS 2010


Continuand traditia participarii la cel mai important eveniment din domeniul electric, EnergoBit va fi prezent la IEAS si in acest an, pentru a patra oara consecutiv.

Energobit

Grupul, care anul acesta a implinit 20 de ani de activitate de succes in domeniul electric, ofera astazi solutia completa in electricitate: audit energetic, consultanta in programe de eficienta energetica si energii regenerabile, proiectare si servicii de inginerie specializate, antreprenoriat in instalatii electrice complexe, productie de echipamente de medie si joasa tensiune, productie de echipamente de iluminat stradal, arhitectural si industrial, operare instalatii energetice si furnizare energie electrica.
 
In cadrul editiei din 2009 a IEAS, EnergoBit a prezentat doua echipamente cu titlul de noutate - celula de medie tensiune Tip Metal Clad - gama ModGear MC 12-24kV, precum si solutia completa pentru sistemele SCADA din statiile electrice - implementata recent si in cadrul statiilor de transformare din parcul eolian de la Fantanele. Succesul participarii grupului a fost confirmat de-a lungul intregii sale prezente in cadrul targului, atat de publicul larg, cat si de alti participanti la eveniment.

Ca o noutate pentru editia din acest an, dar si pentru a oferi informatii de ultima ora din domeniul electro-energetic, EnergoBit va prezenta la IEAS produse si solutii care sunt definitorii pentru activitatea sa. Proiectul parcului eolian de la Fantanele - cel mai mare parc eolian terestru din Europa, cu o putere instalata de 600 MW - va fi punctul central al prezentarii sustinute de EnergoBit in cadrul conferintelor IEAS.

Sursa: Energobit

Comenteaza aici

 
24/08/2010 - Acest articol a fost citit de 2946 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 73 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Statul detine monopolul pe transportul de...
Inscrieri pentru examenul de autorizare ANRE...
GE lanseaza primul motor turbo cu gaz in doi...
Elvetienii fac o fabrica de turbine eoliene la...
Concurs foto: Trasnete, furtuni cu trasnete
Stirile urmatoare
Electromagnetica, afaceri in crestere cu 16%...
Diminuari ale vanzarilor de tehnologii pentru...
AREL va invita la Forumul Anual al...
Simpozion Automotive 2010
ARC Brasov va invita la IEAS - aparate de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric