Conectati-va la industria electrotehnica alaturi de Electroalfa la IEAS 2010


ghidelectric.ro
Sambata, 13 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Conectati-va la industria electrotehnica alaturi de Electroalfa la IEAS 2010


Pentru al cincilea an consecutiv, Electroalfa isi anunta prezenta la International Electric & Automation Show, ce va avea loc in perioada 14 - 17 septembrie, la Palatul Parlamentului, Bucuresti.

Electroalfa

Convinsi ca aceasta manifestare ne ofera un excelent prilej de interactionare cu potentiali clienti cat si de consolidare a relatiilor de colaborare, vom prezenta cele mai recente imbunatatiri aduse produselor noastre, intr-un cadru propice discutiilor tehnice si de afaceri.

"Apreciem efectele favorabile confirmate de a lungul timpului prin prezenta la acest eveniment major pe piata de profil din Romania, fapt ce a determinat participarea si din acest an. Dorim sa construim o platforma eficienta prin care putem intra in contact cu viitorii participantii, venind in intampinarea lor cu personal specializat capabil sa dezvolte raspunsul perfect la orice intrebare."- Manuel Gosav, Director Directie Vanzari.


Vizitand standul B1a din Sala Take Ionescu veti avea certitudinea obtinerii mai multor detalii despre cum puteti beneficia de produsele si serviciile companiei Electroalfa.

Despre Electroalfa:

Electroalfa este o prestigioasa firma privata, cu o indelungata experienta in industria electrotehnica, care detine astazi un loc de frunte in ierarhia firmelor romanesti de profil. Produsele realizate sunt capabile sa raspunda exigentelor actuale si a celor de viitor, in ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica a locuintelor, spatiilor comerciale, incintelor industriale.

Sursa: Electroalfa

Comenteaza aici

 
16/09/2010 - Acest articol a fost citit de 3933 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 43 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "ELECTROALFA"
Stirile anterioare
Electroalfa estimeaza mentinerea cifrei de...
Electroalfa, o prezenta inedita la Tetra World...
Electroalfa - realizari 2007, propuneri pentru...
Stirile urmatoare
Confectii Metalice, o noua divizie in cadrul...
Electroalfa a primit investitii de 19,6...
Electroalfa, 20 de ani pentru viitor
Electroalfa prezenta la prima editie TUP 2011
Electroalfa participa la a VII-a editie IEAS
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric