Electroalfa prezenta la prima editie TUP 2011


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Electroalfa prezenta la prima editie TUP 2011


In perioada 8-11 septembrie, Electroalfa va fi prezenta la Targul International de Servicii si Utilitati Publice ce va avea loc la Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti.

Electroalfa

In cadrul acestei manifestari de profil vom expune produse din cadrul Diviziei de Confectii Metalice, ce vor tinti tematici referitoare la mediul inconjurator si utilitatile publice, amenajarile urbane si spatiile verzi.

La standul propriu din incinta pavilionului C2, intr-un cadru ideal dezvoltarii de noi proiecte de afaceri, personalul specializat Electroalfa va pune la dispozitia vizitatorilor cel mai nou catalog de prezentare al diviziei, in care se regasesc informatii complete despre intreg portofoliul de produse.

TUP 2011 este un targ dedicat dezvoltarii locale si regionale, amenajarilor, noilor tehnologii, precum si traficului si infrastructurii. El ofera investitorilor o imagine de ansamblu a posibilitatilor de dezvoltare si a proiectelor de investitii ce pot fi realizate atat in zonele urbane cat si in zonele rurale.

“Participarea la acest targ va crea pentru Divizia Confectii Metalice reale posibilitati de patrundere pe noi piete, iar experienta acumulata in competitie cu alte firme din domeniu va facilita  dezvoltarea unor importante colaborari cu beneficiari din diverse arii de activitate. In identificarea de noi clienti, calitatea produselor noastre si flexibilitatea in procesele de ofertare si productie vor reprezenta un atu temeinic.”- Vasile Tureac, Director Divizie

Despre ELECTRO-ALFA INTERNATIONAL

Electroalfa este un renumit furnizor de solutii de prima clasa destinate distributiei energiei electrice. Compania produce echipamente electrice de joasa si medie tensiune, echipamente de electroalimentare, confectii metalice. Oferteaza si gestioneaza lucrari de antrepriza. Ofera servicii de asistenta tehnica permanenta, mentenanta si post garantie. Presteaza servicii de zincare electrochimica si vopsire in camp electrostatic. Dezvolta proiecte ce vizeaza productia si furnizarea de energie nepoluanta din surse regenerabile.

Sursa: Comunicatedepresa.ro

 
05/09/2011 - Acest articol a fost citit de 3182 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 35 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "ELECTROALFA"
Stirile anterioare
Electroalfa, 20 de ani pentru viitor
Electroalfa a primit investitii de 19,6...
Confectii Metalice, o noua divizie in cadrul...
Conectati-va la industria electrotehnica...
Electroalfa estimeaza mentinerea cifrei de...
Stirile urmatoare
Electroalfa participa la a VII-a editie IEAS
Electroalfa participa la Hannover Messe
Electroalfa a participat la TETRA World...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric