Confectii Metalice, o noua divizie in cadrul companiei Electroalfa


ghidelectric.ro
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Confectii Metalice, o noua divizie in cadrul companiei Electroalfa


In cadrul companiei Electroalfa a luat fiinta Divizia de Confectii Metalice, parte a unui amplu proces de reorganizare a structurii corporative.

Electroalfa

Configurarea noii arhitecturi de business permite administrarea mai eficienta a fiecarei linii de produs si este rezultatul unor ambitioase planuri strategice orientate spre client, potrivit Comunicatemedia.ro.

Divizia de Confectii Metalice vine in intampinarea clientilor cu o gama variata de confectii metalice, utilizand tehnologii performante, permanent imbunatatite si atent monitorizate de o echipa de profesionisti.

Creata initial cu scopul de furnizare a carcaselor metalice pentru echipamentele electrice produse de celelalte divizii Electroalfa, ne-am extins activitatea reusind oferirea de solutii fiabile conform specificatiilor primite de la client sau dezvoltate impreuna cu acestia. Utilarea completa cu tehnologii inovatoare ne permite fabricarea pieselor din tabla de otel cu grosime de pana la 4mm. In cadrul proceselor de proiectare, ofertare si productie utilizam software-uri specializate precum AutoCAD, SolidWorks, Tops 300, Lantek, Toppunch.

Productia se desfasoara intr-o fabrica moderna cu o suprafata de 4.000 mp, unde sunt prelucrate in medie 100 tone de otel lunar. Dintre principalele produse pentru terti amintim: carcase metalice pentru echipamente electrice sau dupa proiectul clientului, filtre metalice, tabla perforata, rafturi, vestiare, cutii gaz, cutii hidrant, cosuri pentru deseuri menajere. Produsele noastre sunt preferate in domenii precum industrial, energetic, auto, alimentar, infrastructura.

"Punem la dispozitia clientilor un nou catalog de prezentare a diviziei, in care se regasesc informatii complete despre intreg portofoliul de produse. Patrunderea pe noi piete si identificarea de clienti din diverse arii de activitate sunt obiective esentiale propuse pentru anul in curs. Atingerea acestor teluri va fi o provocare pentru intreaga echipa a diviziei si implicit va conduce la cresterea flexibilitatii in derularea proceselor de ofertare si productie."- Vasile Tureac, Director Divizie Confectii Metalice. 

Companie cu capital integral privat, Electroalfa este un renumit furnizor de solutii de prima clasa destinate distributiei energiei electrice. Printre clientii companiei se numara Vodafone, CEZ Distributie, Uti Grup, Hidroserv, OMV Petrom, E.ON etc.

2011 este anul celebrarii a 20 de ani de activitate Electroalfa.

Sursa: Comunicatemedia.ro

Comenteaza aici

 
28/04/2011 - Acest articol a fost citit de 3399 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 39 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "ELECTROALFA"
Stirile anterioare
Conectati-va la industria electrotehnica...
Electroalfa estimeaza mentinerea cifrei de...
Electroalfa, o prezenta inedita la Tetra World...
Electroalfa - realizari 2007, propuneri pentru...
Stirile urmatoare
Electroalfa a primit investitii de 19,6...
Electroalfa, 20 de ani pentru viitor
Electroalfa prezenta la prima editie TUP 2011
Electroalfa participa la a VII-a editie IEAS
Electroalfa participa la Hannover Messe
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric