Electroalfa estimeaza mentinerea cifrei de afaceri din 2009


ghidelectric.ro
Vineri, 19 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Electroalfa estimeaza mentinerea cifrei de afaceri din 2009


Compania Electroalfa International,din Botosani,cu activitati in domeniul furnizarii de instalatii si echipamente destinate distributiei energiei electrice, estimeaza mentinerea cifrei de afaceri din 2010 la nivelul anului trecut, respectiv 22 mil de euro

Electroalfa Astfel, veniturile societatii se vor stabiliza, dupa o scadere de 15% consemnata in 2009 fata de 2008. "Portofoliul de produse al societatii include echipamente electrice de distributie in sistemele energetice, de joasa si medie tensiune, precum si confectii metalice si sisteme pentru industriile IT si telecom. In prezent, cel mai bine vandute produse din oferta sunt echipamentele de joasa tensiune, avand o pondere de aproximativ 50% din total. Zonele predilecte in care ne desfasuram activitatea sunt Muntenia, Oltenia, Dobrogea si Moldova", a declarat Manuel Gosav, director de vanzari al companiei, potrivit Agendaconstructiilor.

In intervalul urmator reprezentantii Electroalfa au in vedere extinderea activitatilor in exteriorul tarii, in acest sens participand la diverse targuri si expozitii internationale. Recent, societatea a fost prezenta la cea de a XII-a editie a Congresului Mondial Tetra, eveniment ce a avut loc in Singapore, la Centrul Expozitional Suntec, la sfarsitul lunii mai, unde au fost expuse echipamentele de electroalimentare a terminalelor Tetra intr-un stand personalizat, alaturi de companiile Topex si CSR Romania. De asemenea, la inceputul lunii iunie compania a participat la targul international de echipamente electrice si corpuri de iluminat Expoelectrica, din Mexic.

Electroalfa detine o unitate de productie proprie localizata in Botosani, unde sunt fabricate posturi de transformare compacte in anvelopa de beton, avand o putere de pana la 630 KVA. Acestea sunt disponibile in circa 30 de variante arhitecturale care faciliteaza adaptarea la mediul inconjurator. Printre furnizorii componentelor utilizate in productie se afla mari grupuri internationale, precum Siemens, ABB, Schneider Electric, Eaton - Moeller etc.

Sursa: Agendaconstructiilor
 
05/07/2010 - Acest articol a fost citit de 3642 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 52 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "ELECTROALFA"
Stirile anterioare
Electroalfa, o prezenta inedita la Tetra World...
Electroalfa - realizari 2007, propuneri pentru...
Stirile urmatoare
Conectati-va la industria electrotehnica...
Confectii Metalice, o noua divizie in cadrul...
Electroalfa a primit investitii de 19,6...
Electroalfa, 20 de ani pentru viitor
Electroalfa prezenta la prima editie TUP 2011
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric