Vanzarile produselor eficiente energetic s-au dublat


ghidelectric.ro
Joi, 1 Iunie 2023
Ne gasiti si pe:            

Vanzarile produselor eficiente energetic s-au dublat


Raspunzand unor intrebari referitoare la evolutia pietei de instalatii,sisteme si echipamente electrice din Romania, David Nicholl, Country Manager al companiei Schneider Electric, a precizat ca, poate fi observata o usoara revenire a industriei specifice

Schneider Electric Totusi, oficialul avertizeaza ca scaderea numarului achizitiilor de terenuri este, mai degraba, semnalul unei evolutii in forma literei W a economiei, cu proiecte blocate si reluate pentru a sustine domeniul, dar urmata de un nou declin din cauza decalajului format intre perioadele de achizitii ale terenurilor si cele de dezvoltare a proiectelor, scrie Agendaconstructiilor.

David Nicholl, Country Manager al Schneider Electric Romania: "In 2009 a avut loc un declin abrupt al pietei constructiilor, numarul proiectelor de birouri, centre comerciale si ansambluri rezidentiale restrangandu-se cu peste 40%, in timp ce tranzactiile cu terenuri s-au diminuat cu 20%. La inceputul anului am prognozat o evolutie economica pozitiva, marcata de crestere in a doua jumatate a lui 2010. In prezent, poate fi observata o revenire a industriei, ce este intotdeauna un indicator principal al redresarii economice, inclusiv pe piata de constructii. Totusi, scaderea numarului achizitiilor de terenuri este, mai degraba, semnalul unei evolutii in forma literei W a economiei, cu proiecte blocate si reluate pentru a sustine domeniul, dar urmata de un nou declin din cauza decalajului format intre perioadele de achizitii ale terenurilor si cele de dezvoltare a proiectelor. Astfel, piata de instalatii si echipamente electrice se confrunta, in aceasta perioada, cu probleme precum cresterea costurilor energiei si presiunea creata de acutizarea concurentei, determinata de scaderea cererii.

Pentru a face fata noilor conditii, lucram cu propriii clienti in scopul de a-i sustine in eficientizarea utilizarii energiei electrice, putand genera economii de pana la 30%. Datorita acestor eforturi, cifra de afaceri din primul trimestru la nivel de grup a sporit cu 2,3%, pana la valoarea de 3,91 miliarde euro. Vanzarile produselor si serviciilor eficiente energetic din Romania s-au dublat in perioada mentionata, oportunitatea fiind generata chiar de criza, informeaza Agendaconstructiilor.

In contextul in care diminuarea costurilor a devenit un scop al majoritatii companiilor, acestea au achizitionat echipamente care sa raspunda cererii, avand in vedere faptul ca un singur sistem energetic eficient poate reduce consumul cu pana la 30%. Grupul Schneider Electric este unul dintre liderii mondiali in managementul energiei in domenii ca: energie, putere, industrie, cladiri si IT. Portofoliul companiei include produse si solutii de gestionare a energiei, precum si echipamente de medie si joasa tensiune, sisteme de control, automatizari industriale, de securitate / racire / conectare si conversie, solutii pentru energii regenerabile si tehnologii Smart Grid. In Romania detinem trei marci: Schneider Electric, APC si Pelco. Recent, holdingul a achizitionat, alaturi de Alstom, compania Areva T&D. In perioada urmatoare vom continua sa promovam solutii eficiente energetic si servicii pentru toate sectoarele".

Sursa: AgendaConstructiilor
 
28/06/2010 - Acest articol a fost citit de 2921 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 53 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Noul cofret electric Mini Pragma Schneider...
Schneider Electric Romania, castigator la SEE...
Schneider Electric: Rezultatele financiare...
Schneider Electric sustine Romania Green...
Schneider Electric lanseaza o gama de produse...
Stirile urmatoare
Schneider Electric este sponsor strategic al...
APC sprijina conceptul Smart+Connected Life...
Schneider Electric anunta rezultate financiare...
APC by Schneider Electric infiinteaza o noua...
APC by Schneider Electric obtine un premiu...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | dentalexcellence.ro | www h2on ro | focusrent ro | melkior | https www funerarii bucuresti ro | https hbsontime com | buy4baby ro | www quickshop ro | www ezera ro | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | essalian.ro |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric