LG: Primul aparat solar de aer conditionat


ghidelectric.ro
, 20 Septembrie 2020
Ne gasiti si pe:            

LG: Primul aparat solar de aer conditionat


LG Electronics vizeaza prima pozitie in topul producatorilor de echipamente de climatizare ecologice, ce utilizeaza energia solara

aparat solar de aer conditionar

LG Electronics, unul dintre liderii in domeniul sistemelor de climatizare, a lansat primul aparat de aer conditionat rezidential hibrid, care utilizeaza energie solara, scrie AgendaConstructiilor.

Combinand puterea generata de modulul solar atasat in partea superioara a unitatii exterioare, acest sistem de climatizare standard de 28.000 BTU *, model F-Q232LASS poate produce pana la 70 wati de electricitate pe ora, furnizand astfel suficienta energie si pentru alimentarea procesului de purificare a aerului al aparatului LG.

Fiind un tip de energie regenerabila, energia solara se afla in centrul atentiei ecologistilor, dar si a consumatorilor care doresc sa faca economii la energie pe termen lung. Modelul F-Q232LASS ofera nu doar economii vizibile la factura de electricitate, ci si diminuarea emisiilor de dioxid de carbon cu pana la 212 kg in 10 ani, echivalentul a 780 de pini plantati in aceeasi perioada, informeaza Agendaconstructiilor.

”Acest aparat solar de aer conditionat imbina intr-un mod ideal tehnologiile LG dezvoltate de-a lungul anilor, bazate pe expertiza noastra in producerea sistemelor de climatizare ce incorporeaza functii de reducere a consumului de energie”, a declarat Hwan-Yong Nho, CEO al Companiei de Aer Conditionat LG Electronics.

„In plus, intentionam sa ne dezvoltam business-ul ce are la baza celulele solare si vom investi in urmatorii 5 ani 820 milioane de USD in fabrica de la Gumi. Energia solara reprezinta o componenta principala a strategiei de dezvoltare a companiei, iar investitia pe care o facem va creste capacitatea de productie cu mai mult de 1GW si va contribui la cresterea vanzarilor cu 2.4 milioane de USD pana in 2015. Astfel, dorim sa obtinem prima pozitie in topul global al producatorilor de sisteme solare de climatizare”, scrie Agendaconstructiilor.

* Unitatile standard 28.000 BTU necesita 50 wati de electricitate pe ora pentru functionarea sistemului de purificare a aerului.


Sursa: AgendaConstructiilor

 
25/06/2010 - Acest articol a fost citit de 2053 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 63 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Accesor: Previziuni de stabilizare a vanzarilor...
Fitinguri Camozzi pentru sistemul de franare la...
Racire cu responsabilitate: Seria de...
ILUMINAT ECONOMIC CU LEDURI
EMERSON: Vanzari in crestere in prima perioada...
Stirile urmatoare
Se estimeaza cresteri de 30 % a cifrei de...
Cilindri hidraulici de inalta presiune
Terminale grafice din clasa economica HMI STO&STU
Axolute Swarovski in premiera in Romania la...
Cel mai nou analizor de putere produs de Carlo...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: Kronos | eOrion ro | Rocco Piese
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric