Cilindri hidraulici de inalta presiune


ghidelectric.ro
Sambata, 13 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Cilindri hidraulici de inalta presiune


Fabricatia componentelor la 700 bar este bazata pe tehnologii inovatoare si pe experienta indelungata a EPP in dezvoltarea sistemelor hidraulice de inalta presiune.

cilindri hidraulici de inalta presiune

Alegerea materialelor prime ideale combinata cu folosirea unor suprafete tratate si protejate impotriva coroziunii recomanda produsele din seriile CG, CM si CO pentru a fi utilizate in medii dure de lucru.

Corpul cilindrului
Corpul cilindrului, pistonul si piulita de fixare sunt fabricate din otel calit de inalta calitate. Acestea au fost tratate printr-un proces special de nitrurare, astfel incat aceste piese sunt rezistente la uzura si sunt protejate la coroziune; au o durata mare de viata atat in apa de mare cat si in atmosfere agresive.

Cursor
Cursorul asigura o buna etansare a cilindrului, marindu-i astfel durata de viata.

Arc de retragere
Arcul asigura retragerea rapida a pistonului indiferent de pozitia cilindrului.

Garnitura
Sigiliul compact ofera o rezistenta buna la uzura si la extrudere.

Cap
Garnitura este din otel calit prin nitrurare, cu rezistenta mare la solicitari mecanice, impiedicandu-se astfel deformarea tijei pistonului.

Cuplaj rapid
Cuplajul rapid montat pe toti cilindri (cu exceptia cilindrilor COD), este dotat cu un capac pentru protectie la praf. Exista trei tipuri principale de cilindri: cu revenire prin incarcare, simpla actiune (cu arc), dubla actiune.

Cilindru cu revenire prin incarcare- pistonul se retrage datorita greutatii incarcaturii (sau altor forte externe). Forta minima necesara pentru a retrage pistonul este de aproximativ 0,2% din valoarea nominala a fortei de impingere a cilindrului. Acesti cilindri sunt solutia cea mai economica pentru aplicatiile care nu necesita indepartarea rapida a cilindrului dupa ce sarcina a fost coborata. Cilindri din gama CGG, CGR si CGS apartin acestui grup.

Cilindru cu simpla actiune - pistonul se retrage datorita compresiei sau tensionarii arcului din interiorul cilindrului. Acesti cilindrii sunt recomandati ori de cate ori este necesara retragerea rapida a cilindrului de indata ce sarcina a fost coborata. Cilindri din gama CMC, CMF, CMI, CML, CMP, CMT apartin acestui grup.

Cilindru cu dubla actiune- pistonul se retrage hidraulic prin pomparea uleiului in camera circulara a cilindrului. Acesti cilindrii sunt ideali pentru utilizarea in aplicatiile din productie unde este necesar un ciclu rapid. Presiunea de retragere poate fi setata la o valoare joasa atunci cand aceasta este necesara numai pentru retragerea pistonului. Cilindrii COF, COI, COS apartin acestui grup. De asemena atunci cand este necesar a exercita o forta de impingere va recomandam cilindri apartinand gamei COD.

Sursa: Aurocon Compec

 
29/06/2010 - Acest articol a fost citit de 3587 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 107 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Se estimeaza cresteri de 30 % a cifrei de...
LG: Primul aparat solar de aer conditionat
Accesor: Previziuni de stabilizare a vanzarilor...
Fitinguri Camozzi pentru sistemul de franare la...
Racire cu responsabilitate: Seria de...
Stirile urmatoare
Terminale grafice din clasa economica HMI STO&STU
Axolute Swarovski in premiera in Romania la...
Cel mai nou analizor de putere produs de Carlo...
Noua generatie de chillere racite cu apa si...
Crestere a vanzarilor cu 9% pentru Danfoss Group
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric