Noua generatie de chillere racite cu apa si pompe de caldura apa/apa


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Noua generatie de chillere racite cu apa si pompe de caldura apa/apa


Noua generatie de chillere racite cu apa si pompe de caldura/apa DYNACIAT POWER, constituie solutia optima pentru toate aplicatiile de racire sau incalzire utilizate pentru birouri, domeniul medical, al industriei, administratiei si comertului.

chillere racite

Performanta lor energetica este remarcabila in raport cu un chiller clasic racit cu apa, avand un ESEER de pana la 6,17, ceea ce intruneste cele mai stricte conditii privind cresterea eficientei energetice. Deosebit de compact, acest echipament este conceput pentru a fi instalat intr-o camera tehnica, dezvoltand o putere de pana la 200 kW pe m² ocupat la sol, scrie Tehnicainstalatiilor.

DYNACIAT POWER poate fi gasit in varianta de chiller racit cu apa sau in versiunea pompa de caldura apa/apa. Exista 11 modele de dimensiuni diferite, cu o putere de racire cuprinsa intre 220-750 kW si o capacitate de incalzire intre 250 si 800 kW. Valorile-limita ale temperaturii apei, atat in modul de racire, cat si in modul de incalzire, au fost extinse pentru a satisface o gama larga de aplicatii. Astfel, echipamentul produce o temperatura de iesire a apei racite ce variaza intre -12 °C si +18 °C si o temperatura de iesire a apei calde de pana la +55 °C.

Performanta energetica a gamei DYNACIAT POWER este obtinuta in primul rand prin optimizarea folosirii compresorului. Datorita instalarii paralele a compresoarelor pe acelasi circuit de racire, DYNACIAT POWER isi adapteaza simplu si eficient puterea la cerintele reale. Potrivit dimensiunii instalatiei, 4 pana la 6 compresoare ermetice Scroll sunt instalate in paralel pe doua circuite de racire independente. Functia de adaptare automata asigurata de sistemul de control CONNECT 2, anticipeaza variatiile de sarcina si porneste doar numarul necesar de compresoare. Prin urmare, puterea furnizata este adaptata la cerintele reale. Apoi, prin folosirea schimbatoarelor de caldura cu placi brazate si a agentului de racire R410A, se optimizeaza la nivel maxim eficienta energetica, scrie Tehnicainstalatiilor.

Datorita schimbatoarelor de caldura cu placi brazate si a compresoarelor Scroll, DYNACIAT POWER este deosebit de compact. Cu o latime standard de 996 mm si o inaltime maxima de 1887 mm, DYNACIAT POWER poate sa incapa usor pe o usa obisnuita, ceea ce faciliteaza instalarea sa in orice camera tehnica, fiind astfel produsul ideal in cazul proiectelor de renovare.

DYNACIAT POWER este disponibil in 3 versiuni acustice (Standard, Low Noise si Xtra LowNoise), ceea ce permite respectarea oricaror restrictii privind nivelul de zgomot, indiferent de aplicatie. Folosind versiunea Xtra Low Noise, nivelul puterii sonore a masinii poate fi redus progresiv cu 10 dB(A) comparativ cu un echipament standard.

Sistemul de control CONNECT 2 tine cont de cerintele concrete ale fiecarei instalatii si gestioneaza parametrii de referinta de la distanta pentru mai mult confort si o eficienta energetica sporita. Permite, de asemenea, echipamentului DYNACIAT POWER sa comunice de la distanta cu toate tipurile de sisteme de gestiune centralizata. Functia „master-slave” optimizeaza exploatarea a doua masini functionand in paralel, scrie Tehnicainstalatiilor.

DYNACIAT POWER este, de asemenea, usor de instalat. Integrarea schimbatoarelor de caldura cu placi brazate si cu circuit dublu simplifica racordurile hidraulice in timpul instalarii si operatiunile de intretinere, iar prin design-ul lor permite un acces rapid la toate componentele.

Sursa: Tehnicainstalatiilor

 
07/07/2010 - Acest articol a fost citit de 3401 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 60 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Cel mai nou analizor de putere produs de Carlo...
Axolute Swarovski in premiera in Romania la...
Terminale grafice din clasa economica HMI STO&STU
Cilindri hidraulici de inalta presiune
Se estimeaza cresteri de 30 % a cifrei de...
Stirile urmatoare
Crestere a vanzarilor cu 9% pentru Danfoss Group
Amenzi pentru producatorii de echipamente...
Panasonic preia integral diviziile Sanyo...
Electroputere Shoping Center
Bosch isi extinde gama senzorilor de fum
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric