Axolute Swarovski in premiera in Romania la Anuala de Arhitectura 2010


ghidelectric.ro
Marti, 23 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Axolute Swarovski in premiera in Romania la Anuala de Arhitectura 2010


Admiratorii stilului exclusivist al detaliilor care fac diferenta vor fi incantati de aparitia cristalelor Swarovski pe ramele intrerupatoarelor. Bticino, marca e Grupului Legrand, a creat o colectie limitata de rame cu elemente Swarovski.

axolute

Premierele aduse in Romania, de Grupul Legrand, cu aceasta ocazie sunt completarile gamei Axolute cu noile tendinte in design - White, gama de aparataj ultra-slim Eteris, sistemul de control al casei Axolute Nighter & Whice si nu in ultimul rand sofisticatele finisaje Swarovski.

Pe o piata de arhitectura controversata si supusa tendintelor in design, Legrand se pozitioneaza ca un sustinator al proiectelor arhitecturale consistente si valoroase.
Prezenta Legrand in cadrul Anualei de Arhitectura 2010, prin gama de produse Axolute, de la Bticino, urmareste sa deschida o noua perspectiva in ceea ce priveste estetica si materialele folosite pentru componentele electrice dar si in termeni de personalizare tehnologica a proiectelor arhitecturale.

Pe forma rectangulara a ramelor s-au incrustat manual 560 de cristale Xilion ce asigura o intensitate maxima a reflectiei luminii. Cu atentia dedicata unei adevarate bijuterii s-au creat aceste rame ce vor innobila caminul tau.

In perioada 5-9 iulie le puteti admira la Sala Dalles, in cadrul expozitiei deschise cu ocazia Anualei de Arhitectura. Gama Axolute, de la Bticino cuprinde 41 de finisaje in forme eliptice si rectangulare din materiale precum aluminiu, zinc, otel Alessi, plastic, lemn natur, piele, piatra, marmura sau sticla. Cu  Axolute, interupatoarele si panourile de comanda nu mai sunt doar obiecte cu functionalitati simple sau piese decorative, ci devin o parte predomninanta a culturii existentiale, contribuind la imbunatarirea calitatii vietii si transformand conceptul de lux intr-o parte integranta a vietii de zi cu zi. Pentru mai multe detalii va rugam sa va adresati Legrand Romania.

 

 
05/07/2010 - Acest articol a fost citit de 2401 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 53 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Terminale grafice din clasa economica HMI STO&STU
Cilindri hidraulici de inalta presiune
Se estimeaza cresteri de 30 % a cifrei de...
LG: Primul aparat solar de aer conditionat
Accesor: Previziuni de stabilizare a vanzarilor...
Stirile urmatoare
Cel mai nou analizor de putere produs de Carlo...
Noua generatie de chillere racite cu apa si...
Crestere a vanzarilor cu 9% pentru Danfoss Group
Amenzi pentru producatorii de echipamente...
Panasonic preia integral diviziile Sanyo...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric