Accesor: Previziuni de stabilizare a vanzarilor de echipamente electrice


ghidelectric.ro
Vineri, 7 Mai 2021
Ne gasiti si pe:            

Accesor: Previziuni de stabilizare a vanzarilor de echipamente electrice


Pentru 2010, compania Aceesor,din Bucuresti, producator si distribuitor de echipamente electrice, estimeaza doar o stabilizare a vanzarilor in raport cu nivelul din 2009, din cauza previziunilor generale negative si a ineficientei masurilor guvernamentale

cabluri "Aceasta situatie se va mentine si in urmatorii cinci ani, singura solutie viabila fiind scaderea taxelor pentru atragerea investitorilor straini. Segmentul caruia ne adresam este, preponderent, al constructiilor industriale, previziunile de stabilizare bazandu-se pe faptul ca volumul lucrarilor din domeniu nu va mai scadea fata de anul trecut. O dificultate majora este recuperarea creantelor pentru produsele livrate, in special din partea clientilor care au contracte cu statul si ale caror lucrari nu au fost, inca, achitate", a declarat Victor Dumitriu, director de productie al companiei, scrie Agendaconstructiilor.

Din punct de vedere al regiunilor de livrari, Accesor este prezenta (in mod direct sau prin distribuitori) in majoritatea marilor orase din tara. In ultima perioada, managerii firmei au constatat o stabilizare a activitatii in Bucuresti, Constanta, Timisoara, Arad, Cluj-Napoca, in timp ce in regiunile din Moldova, Maramures si judetul Bihor activitatea este in scadere. Principalul beneficiar direct al produselor companiei este Electrica SA, iar produsele importate sunt fabricate de companii precum 3M (mansoane, terminale, benzi etc.), Gerhard Petri - Cehia (papuci si mufe din aluminiu), Baur (din Austria), Intercable (din Italia), Katimex Germania etc., scrie Agendaconstructiilor.

Accesor produce si comercializeaza accesorii pentru cabluri de transport al energiei electrice din 1997, printre activitatile firmei aflandu-se si importul / distributia de mansoane, terminale, elemente de conectica si scule aferente, inclusiv aparate de testare si diagnoza pentru cabluri etc.

Sursa: Agendaconstructiilor
 
24/06/2010 - Acest articol a fost citit de 1800 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 46 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Fitinguri Camozzi pentru sistemul de franare la...
Racire cu responsabilitate: Seria de...
ILUMINAT ECONOMIC CU LEDURI
EMERSON: Vanzari in crestere in prima perioada...
Convertizoarele de frecventa VLT Aqua Drive
Stirile urmatoare
LG: Primul aparat solar de aer conditionat
Se estimeaza cresteri de 30 % a cifrei de...
Cilindri hidraulici de inalta presiune
Terminale grafice din clasa economica HMI STO&STU
Axolute Swarovski in premiera in Romania la...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| vollmax| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric