Se estimeaza cresteri de 30 % a cifrei de afaceri pentru Electrotel


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Se estimeaza cresteri de 30 % a cifrei de afaceri pentru Electrotel


Compania Electrotel SA, din Alexandria (judetul Teleorman) estimeaza o crestere de minimum 30% a cifrei de afaceri in comparatie cu nivelul de 57,5 milioane de lei, consemnat in 2009.

electrotel Se continua, astfel, trendul ascendent din ultimii ani, dupa majorari de peste 100% in 2008 si 10% in contextul recesiunii din 2009. Activitatile companiei includ proiectarea, productia, instalarea si montajul tablourilor electrice de joasa si medie tensiune si a celor de automatizare. Dintre acestea, echipamente electrice adresate sectorului constructiilor (in special tablouri electrice de distributie si posturi de transformare) reprezinta circa 15% din productia Electrotel, scrie Agendaconstructiilor.

"Fata de recesiunea activitatii de pe piata constructiilor, vanzarile noastre din domeniu au ramas constante, in primul rand datorita faptului ca, in general, suntem solicitati numai pentru lucrari de dimensiuni mari (malluri, sedii ale unor institutii importante etc.). O dificultate semnificativa in planificarea activitatii este constrituita de incertitudinea incasarilor. De asemenea, o problema majora este reprezentata de lipsa de preocupare pentru calitatea acestor echipamente electrice utilizate in constructii (tablouri, cutii de distributie, posturi trafo).

In general, dezvoltatorii si firmele de constructii nu sunt interesate de performantele echipamentelor electrice ci de pret, cel putin in faza de contractare. Paradoxal, ulterior, nu de putine ori, datorita unor relatii «speciale» intre constructori si anumiti furnizori, se achizitioneaza echipamente cu performante foarte slabe (chiar fara protectii legale) la preturi mai mari decat echipamentele de nivel mediu sau ridicat", au declarat reprezentantii companiei. Pentru urmatorii doi ani managerii Electrotel au vedere continuarea investitiilor in calitatea echipamentelor si pregatirea permanenta a personalului, in contextul unei cresteri anuale de 30%-35% a afacerilor. Din portofoliul societatii fac parte tablouri electrice proiectate din atelierele proprii si / sau sub licenta, utilizand componente furnizate de companii internationale, precum ABB, Areva, Legrand, Moeller - Eaton, Schneider si Siemens.

Sursa: Agendaconstructiilor
 
28/06/2010 - Acest articol a fost citit de 3339 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 89 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
LG: Primul aparat solar de aer conditionat
Accesor: Previziuni de stabilizare a vanzarilor...
Fitinguri Camozzi pentru sistemul de franare la...
Racire cu responsabilitate: Seria de...
ILUMINAT ECONOMIC CU LEDURI
Stirile urmatoare
Cilindri hidraulici de inalta presiune
Terminale grafice din clasa economica HMI STO&STU
Axolute Swarovski in premiera in Romania la...
Cel mai nou analizor de putere produs de Carlo...
Noua generatie de chillere racite cu apa si...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric