Cel mai nou analizor de putere produs de Carlo Gavazzi


ghidelectric.ro
Luni, 20 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Cel mai nou analizor de putere produs de Carlo Gavazzi


Rom Devices anunta lansarea celui mai nou analizor de putere produs de partenerul sau Carlo Gavazzi, WM30-96, analizor inteligent modular ce ofera comunicatii de date rapide in retelele de automatizare a cladirilor.

analizator de putere

Cel mai nou analizor de putere modular inteligent de la Carlo Gavazzi introduce un nou nivel de performanta in gama de produse pentru masurarea energiei a producatorului italian. WM30-96 ofera comunicatii rapide imbunatatie pentru retelele de automatizare a cladirilor impreuna cu functii speciale cum ar fi masurarea sarcinii monitorizate sau un sistem complex de alarmare. Toate intr-un format compact modular plug-and-play ce simplifica instalarea sa, scrie Tehnicainstalatiilor.

Pornind de la unitatea de baza ce cuprinde un afisaj touch-panel, sursa de alimentare si unitatile de intrare, utilizatorul poate adauga pana la trei module pentru alarme, iesire in impuls, intrari/iesiri analogice sau interfete de comunicatie. Este primul analizor de putere modular ce ofera comunicatie BACnet-IP.

Aplicatiile analizorul WM30-96 trec de la alocare de costuri si control, la analize complexe de cost si putere, pana la analiza avansata a energiei si puterii in sisteme de energie solara sau in alte sisteme de generare pentru energie electrica, scrie Tehnicainstalatiilor.

Display-ul LCD ocupa cea mai mare parte a panoului frontal al unitatii de baza. Toate informatiile necesare sunt disponibile pe ecranul principal complet configurabil de catre utilizator. Valori ale puterii actuale vs puterii instalate sunt afisate in mod continuu pentru a oferi alerte imediate pentru eventualele suprasarcini.

Analizorul de putere WM30-96 ofera o inalta precizie pentru masurarea energiei impreuna cu contorizarea energiei totale (afisate pe 10 digiti) si asigura performante ideale pentru aplicatii de medie si inalta tensiune. Contrastul ridicat, backlight-ul alb si unghiul larg de vedere fac posibila ca informatia sa fie citita cu usurinta din orice pozitie.

Tehnologia touch-panel ofera avantaje majore fata de traditionalele butoane pentru selectia parametrilor din patru mari arii: masurarea energiei, masurarea curentului, tensiunii si frecventei, masurarea puterii si factorului de putere, analiza armonicelor. Analiza armonica FFT se face pana la a 32-a armonica (curent si tensiune), asigurand masuratori independente pentru controlul sarcinii si pentru sistemele de alarma. Sunt disponibile pana la 4 alarme virtuale configurabile. Analizorul are integrata functia de ceas real.

Unitatea de baza poate fi alimentata de la o sursa de alimentare universala 18...60 Vca/Vcc sau 90...260 Vca/Vcc. Gradul de protectie frontala este IP65, standard NEMA4x si NEMA12. Carlo Gavazzi utilizeaza tehnologii avansate avand ca rezultat dimensiuni reduse ale analizorului prin salvarea spatiului din spatele panoului cu pana la 30% in comparatie cu competitorii.

In timp ce unitatea de baza functioneaza ca un simplu instrument pentru monitorizare, aparatul poate fi echipat cu alte module fixate in spatele unitatii de baza. Pana la trei module pot fi adaugate: cate unul din fiecare tip: A, B sau C.

Modulele de tip A sunt module pentru iesire pe releu (2 X SPDT) sau iesire digitala (ca/cc Opto-Mos), cele de tip B sunt pentru iesire analogica – doua canale de iesire in curent (20 mA) sau doua canale de iesire in tensiune (10V). Facilitatile de comunicatie de date pot fi adaugate prin modulele de tip C: sunt disponibile interfata RS485/RS232, Modbus Ethernet TCP/IP si interfata pentru portul BACNet-IP. Adancimea din spatele panoului este de doar 5o mm cu un singur modul, scrie Tehnicainstalatiilor.

La fel ca si celelalte echipamente Carlo Gavazzi, WM30-96 are marcajul CE si certificari UL.

In Romania, compania Carlo Gavazzi, este reprezentata de firma ROM DEVICES SRL din Bucuresti. Firma ROM DEVICES SRL din Bucuresti, a luat fiinta in anul 1994. ROM DEVICES reprezinta astazi un nume de referinta pe piata romaneasca, avand ca domeniu de activitate distributia de echipamente si oferirea de solutii complete in domeniul de automatizari industriale.

Sursa: Tehnicainstalatiilor

 
06/07/2010 - Acest articol a fost citit de 3683 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 48 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Axolute Swarovski in premiera in Romania la...
Terminale grafice din clasa economica HMI STO&STU
Cilindri hidraulici de inalta presiune
Se estimeaza cresteri de 30 % a cifrei de...
LG: Primul aparat solar de aer conditionat
Stirile urmatoare
Noua generatie de chillere racite cu apa si...
Crestere a vanzarilor cu 9% pentru Danfoss Group
Amenzi pentru producatorii de echipamente...
Panasonic preia integral diviziile Sanyo...
Electroputere Shoping Center
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric