Electroputere Shoping Center


ghidelectric.ro
Sambata, 2 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

Electroputere Shoping Center


Compania K&S Electric Power Point (din Belgia) va investi 45 milioane de euro pentru realizarea unui centru comercial de tip mall in Craiova.

electroputere Complexul va fi edificat prin reconversia functionala a fostei uzine Electroputere, urmand a fi pe un teren cu o arie totala de 15 hectare, din Calea Bucuresti nr. 144. Potrivit dezvoltatorului, proiectul a obtinut, deja, avizele necesare, iar lucrarile de constructie vor fi initiate in septembrie 2010, termenul de finalizare fiind stabilit 18 luni mai tarziu, scrie AgendaConstructiilor.

Pentru realizarea investitiei, denumita Electroputere Shoping Center, este necesara reconversia a doua cladiri, respectiv hala industriala de aparataj (P+1E) cu o arie totala de 49.731 mp - ce va functiona ca zona comerciala centrala (tip mall) si hala industriala SAS, cu o arie de 14.074 mp, care va fi recompartimentata si impartita in doua spatii distincte, unde vor fi amenajate un magazin sportiv (P, cu o suprafata de 5.700 mp), respectiv o parcare acoperita (P+1E, cu o arie desfasurata de 16.200 mp).

De asemenea, pentru realizarea unui pavilion suplimentar, vor fi demolate cladiri existente (cu o arie totala de 8.490 mp). Astfel, la finalizare, ansamblul va avea o suprafata desfasurata de 103.315 mp si va dispune de 1.270 de locuri de parcare in aer liber si de alte 600 in cladirea etajata, scrie AgendaConstructiilor.

Planurile tehnice au fost elaborate de compania Aedilia Proiect, din Craiova. Conform acestora, compartimentarile interioare vor fi realizate din caramida, placa planseului si peretii exteriori - din beton armat (cu grosimi de 20 cm, respectiv 40 cm), iar fundatia se bazeaza pe elemente de tip radier general.

Sursa: AgendaConstructiilor

Comenteaza aici
 
02/09/2010 - Acest articol a fost citit de 2435 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 36 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Panasonic preia integral diviziile Sanyo...
Amenzi pentru producatorii de echipamente...
Crestere a vanzarilor cu 9% pentru Danfoss Group
Noua generatie de chillere racite cu apa si...
Cel mai nou analizor de putere produs de Carlo...
Stirile urmatoare
Bosch isi extinde gama senzorilor de fum
TYCO anunta o stabilizare a preturilor in domeniu
Transformatoare de putere de tip uscat ET
Noile Smart-UPS lansate de APC
Noul model J920, o realizare inovatoare in...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric