TYCO anunta o stabilizare a preturilor in domeniu


ghidelectric.ro
Joi, 29 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

TYCO anunta o stabilizare a preturilor in domeniu


Compania Tyco International, din SUA, specializata in fabricatia de produse/servicii de siguranta, sisteme de protectie impotriva focului si alte produse de uz industrial , a anuntat o cifra de afaceri de 4,27 miliarde USD.

tyco international

Compania Tyco International, din SUA, specializata in fabricatia de produse/servicii de siguranta, sisteme de protectie impotriva focului si alte produse de uz industrial, a anuntat pentru trimestrul al treilea din anul fiscal 2009 - 2010 o cifra de afaceri de 4,27 miliarde USD, in crestere cu 3% fata de intervalul similar al exercitiului financiar precedent. In aceste conditii, fluxul operational din activitati curente s-a situat la nivelul de 660 de milioane USD, iar indicatorul de cash flow a fost de 352 milioane USD. Rezultatele pe principalele segmente de activitate indica vanzari de 1,82 miliarde USD pentru divizia ADT (ce include activitatea firmei Broadview Security), de 849 milioane USD pentru sectia de control al fluxurilor, de 822 milioane USD pentru cea de protectie impotriva incendiului, de 389 milioane USD in ceea ce priveste dispozitivele de securitate si de 390 milioane USD pentru segmentul de produse electrice, scrie Agendaconstructiilor.

In cadrul acestui din urma domeniu, vanzarile s-au majorat cu 22% in perioada aprilie - iunie a.c., rata aferenta a profitului fiind de 10,5%. Oficialii companiei considera ca aceste rezultate reflecta in mod fidel procesul de consolidare a pozitiei detinute pe piata. Semnalele pozitive au fost consemnate atat in ceea ce priveste volumul comenzilor, cat si marjele de eficienta. Achizitia Broadview Security, anuntata intentie de separare a activitatii diviziei de cabluri electrice si vanzarea sectiei europene de productie a sistemelor acvatice reprezinta semnale ale intentiei declarate de concentrare asupra activitatilor centrale care au consacrat compania.

Sursa: Agendaconstructiilor

Comenteaza aici

 
07/09/2010 - Acest articol a fost citit de 2607 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 62 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Bosch isi extinde gama senzorilor de fum
Electroputere Shoping Center
Panasonic preia integral diviziile Sanyo...
Amenzi pentru producatorii de echipamente...
Crestere a vanzarilor cu 9% pentru Danfoss Group
Stirile urmatoare
Transformatoare de putere de tip uscat ET
Noile Smart-UPS lansate de APC
Noul model J920, o realizare inovatoare in...
Clujul a avut noroc ca a beneficiat de...
Microprocesoare care reduc consumul de curent...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric