Crestere a vanzarilor cu 9% pentru Danfoss Group


ghidelectric.ro
Sambata, 15 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Crestere a vanzarilor cu 9% pentru Danfoss Group


Societatea Danfoss Group,specializata in productia de instalatii de refrigerare,aer conditionat, sisteme de incalzire, energie solara, valve si elemente de automatizare industriala, a comunicat datele financiare aferente primului trimestru din 2010.

Danfoss

Conform raportului oficial, cifra de afaceri consemnata in intervalul ianuarie - martie 2010 a fost de 7,1 miliarde coroane daneze (953 milioane de euro), in crestere cu 9% fata de perioada corespunzatoare din 2009 (cand se inregistrase o contractare a livrarilor de 16% in comparatie cu primul trimestru din exercitiul financiar anterior), scrie Agendaconstructiilor.

Urmarind rezultatele consemnate in lunile analizate, reprezentantii Danfoss considera ca acestea constituie o expresie a modului corect in care au fost implementate masurile antirecesiune in 2009, ceea ce face posibila pozitionarea optima pentru castigarea unor beneficii importante ce vor insoti actualul proces de revigorare economica.

Unii experti sunt de parere, chiar, ca evolutia societatii a depasit asteptarile initiale, mai ales in ceea ce priveste activitatea de baza. In acest context, este posibil ca 2010 sa se incheie cu un profit de circa 28 miliarde coroane daneze, fara a fi luat in calcul impactul exercitat de noile investitii. In ceea ce priveste activitatea Sauer-Danfoss, se confirma reluarea cresterii si pe acest segment. Profitabilitatea companiei nu a fost afectata de achizitia acestei divizii, chiar daca sumele alocate pentru integrare au fost cuprinse intre 250 de milioane DKK si 350 de milioane DKK.


Sursa: Agendaconstructiilor


Comenteaza aici

 
12/07/2010 - Acest articol a fost citit de 3112 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 47 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Noua generatie de chillere racite cu apa si...
Cel mai nou analizor de putere produs de Carlo...
Axolute Swarovski in premiera in Romania la...
Terminale grafice din clasa economica HMI STO&STU
Cilindri hidraulici de inalta presiune
Stirile urmatoare
Amenzi pentru producatorii de echipamente...
Panasonic preia integral diviziile Sanyo...
Electroputere Shoping Center
Bosch isi extinde gama senzorilor de fum
TYCO anunta o stabilizare a preturilor in domeniu
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric