Terminale grafice din clasa economica HMI STO&STU


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Terminale grafice din clasa economica HMI STO&STU


Incepand cu luna iulie 2010, in oferta de terminale programabile economice vor fi prezente 2 noi produse - HMI STO si HMI STU.

terminal grafic schneider electric

HMI STO este un terminal programabil cu ecran senzitiv de 3.4’’, rezolutie 200x80 pixeli, monocrom, disponibil cu ecran in 2 variante, in functie de culorile de fundal (verde + portocaliu + rosu sau alb + roz + rosu). Comunicatia se realizeaza prin intermediul portului RS485/232, iar programarea si conectarea cu perifericele se face cu ajutorul celor 2 porturi USB incorporate.

HMI STU este un produs inovator din punct de vedere constructiv, montajul acestuia pe fata panoului de automatizare realizandu-se modular prin intermediul unui decupaj rotund cu diametrul 22mm, exact ca in cazul unui buton clasic. Ecranul acestui terminal este color senzitiv 3.5’’ TFT, cu rezolutie QVGA. La fel ca si STO, HMI STU are incorporat un port RS232/485 + 2 porturi USB, precum si un port de comunicatie Ethernet 10/100 Base T pentru o integrare facila in sisteme SCADA sau de control distribuit.

Odata cu aparitia acestor 2 noi terminale programabile, este disponibila si versiunea 5.1 a programului de configurare Vijeo Designer. Cu varianta demo a noii versiuni Vijeo Designer se pot programa terminalele din gama economica (STO&STU, XBTN, XBTR, XBTRT), pentru variantele grafice avansate (XBTGT, XBTGK) fiind nevoie de activarea produsului prin inregistrare Web.

Sursa: Schneider Electric

 
01/07/2010 - Acest articol a fost citit de 2595 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 77 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Cilindri hidraulici de inalta presiune
Se estimeaza cresteri de 30 % a cifrei de...
LG: Primul aparat solar de aer conditionat
Accesor: Previziuni de stabilizare a vanzarilor...
Fitinguri Camozzi pentru sistemul de franare la...
Stirile urmatoare
Axolute Swarovski in premiera in Romania la...
Cel mai nou analizor de putere produs de Carlo...
Noua generatie de chillere racite cu apa si...
Crestere a vanzarilor cu 9% pentru Danfoss Group
Amenzi pentru producatorii de echipamente...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric