SOCOMEC SE EXTINDE IN ROMANIA


ghidelectric.ro
Vineri, 14 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

SOCOMEC SE EXTINDE IN ROMANIA


Grupul franco-italian SOCOMEC - lider european si mondial in asigurarea disponibilitatii, controlului si securizarii retelelor de energie electrica de joasa tensiune - a achizitionat recent Power System Rom (PSR).

socomec

Cu o cifra de afaceri anuala de 3 milioane euro (2009) si 25 de angajati, PSR a fost distribuitorul exclusiv de UPS-uri pentru SOCOMEC in Romania pentru mai mult de 10 ani.  Cresterea constanta a portofoliului de clienti si a cifrei de afaceri din ultimii ani a permis PSR sa atinga o cota de piata de 15% si sa fie clasificat printre liderii distribuitorilor de solutii pentru protectia si continuitatea furnizarii energiei electrice pe piata din Romania.

Prin aceasta actiune, SOCOMEC urmareste consolidarea prezentei sale in Europa de Est. De fapt, noua structura ce va functiona sub numele de SOCOMEC Romania, va reprezenta un element esential in strategia dezvoltarii comerciale din aceasta zona.

Multumita expertizei profesionale a managementului si personalul de vanzari actual - ce va continua sa activeze in noua structura - dar si a experientei in sectorul UPS-urilor castigate in timpul unei decade de colaborare intre cei doi parteneri, SOCOMEC Romania are scopuri de crestere foarte ambitioase.

Asa cum intotdeauna a oferit produse foarte avansate, noua structura urmareste cresterea calitatii service-ului astfel incat sa asigure o relatie mai apropiata cu clientul si satisfacerea lui continua. Alianta dintre cele doua firme ajuta, de asemenea la cresterea specializarii in sectoare strategice ale pietei, ce nu au fost inca dezvoltate si exploatate in Romania.

“Pe parcursul celor 10 ani de colaborare profitabila,” declara cu satisfactie Bogdan Velcescu, fost presedinte al PSR si actual Managing Director al noii sucursale,  “am crezut intotdeauna in calitatea produselor SOCOMEC, iar aceasta calitate a fost confirmata de clientii nostrii.”

“Urmand trendul actual de globalizare,” adauga Velcescu, “SOCOMEC Romania va aduce toata experienta Grupului pe piata noastra. In acelasi timp, prezenta directa a SOCOMEC, impreuna cu reputatia PSR castigata in decursul acestor ani, ne vor ghida in crearea unui service excelent pentru clientii nostri, pornind de la asistenta after-sales.”
 
Pascal Kim, Managing Director al Diviziei SOCOMEC UPS, confirma: “Suntem mandri sa ii uram lui  Bogdan Velcescu si echipei sale bun venit in familia SOCOMEC. Impreuna vom creste capacitatea noastra de a furniza valoare adaugata clientilor nostri din Romania; prioritatea noastra comuna va fi de a-i sprijini pe clientii nostri in gestionarea eficienta a retelelor lor de energie. SOCOMEC Romania va beneficia de experienta de 40 de ani a SOCOMEC in a oferi suportul pe cele mai exigente piete, in grija pentru cerintele lor si in furnizarea arhitecturilor si tehnologiilor de varf.”

Despre SOCOMEC Group

SOCOMEC este un grup industrial independent, specializat in asigurarea disponibilitatii, controlului si securizarii retelelor electrice de joasa tensiune in industrie si sectorul serviciilor. 

Infiintata in 1922, dezvoltarea companiei se bazeaza pe doua activitati industriale complementare:
- Sisteme de Protectie si Automatizari Electrice (intrerupatoare, sigurante,  inversoare de sarcina, intrerupatoare de protectie, monitorizare electronica si de protectie, carcase, dulapuri  etc.);
- Sisteme de Alimentare Electrica Continua  (invertoare, module de transfer de sarcina, redresoare/incarcatoare, compensatori armonici, etc.).

SOCOMEC este lider si specialist in domeniul sau.
Avand 2500 de angajati in 22 de subsidiare in toata lumea, SOCOMEC detine controlul total asupra proiectarii, producerii si comercializarii produselor sale. Noua site-uri industriale (4 in Franta, 1 in Italia, 1 in Tunisia, 1 in India, 2 in China) functioneaza utilizand expertiza tehnologica a Grupului, garantand in permanenta calitatea productiei si respectarea termenelor. In 2009,  SOCOMEC Group a avut o cifra de afaceri de 310 millioane de euro.

 
25/06/2010 - Acest articol a fost citit de 3130 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 51 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
Legrand: Crestere a rezultatelor financiare in...
Electro-Total: Scadere a profitului cu 5% in...
Cum sa ai lumina in casa fara sa dai bani pe...
Noul sistem de masura pentru OMV Petrom
Energopetrol mizeaza anul acesta pe un profit...
Stirile urmatoare
ABB a finalizat noua statie electrica de...
Echipamente de incalzire cu uleiuri uzate
80% din incendiile in cladiri sunt provocate de...
Sistem de iluminare ce permite reducerea...
Fondurile Europene impulsioneaza aplicatiile...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric