Echipamente de incalzire cu uleiuri uzate


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Echipamente de incalzire cu uleiuri uzate


Clean Burn este cel mai mare producator din lume pentru sisteme de incalzire care folosesc ca si combustibil majoritatea tipurilor de uleiuri uzate auto sau alte produse petroliere cu ar fi: pacura, clu, ulei uzat vegetal si altele.

cleanburn

Clean Burn defineste standardul profesionalismului in industria recuperarii uleiului uzat, de la proiectare, productie, la reteaua de distribuitori din lume. Clean Burn este liderul mondial in cercetarea si dezvoltarea de tehnologii si modalitati de a reduce diferite tipuri de reziduuri poluante si reciclarea lor prin recuperarea caldurii. Prin oamenii nostri dedicati, Clean Burn cunoaste mai mult despre stiinta si aplicatiile practice ale combustiei uleiurilor uzate, decat orice alta organizatie din lume, scrie Tehnicainstalatiilor.

Firma Clean Burn e certificata de EPA pentru producerea de sisteme de incalzire cu ulei uzat. Echipamentele noastre recupereaza energia termica din uleiul uzat, eliminand cheltuielile de re-rafinare si riscul de a polua mediul prin scurgeri accidentale.

Generatoarele de aer cald Clean Burn sunt singurele generatoare de aer cald cu ulei uzat folosite in Antarctica. In conditiile extreme de acolo e nevoie de un sistem de incalzire performant, sigur, si care protejeaza mediul inconjurator. Clean Burn este singura alternativa, scrie Tehnicainstalatiilor.

Clean Burn este principalul producator de generatoarele de aer cald si cazane de apa calda cu ulei uzat, si centre de reciclare a uleiului. Acestea produc caldura gratuita, generata prin arderea uleiului de motor si a altor produse petroliere folosite in mod comun in motoare cu combustie interna.

Produsele Clean Burn ard atat uleiuri uzate cat si combustibili petrolieri obisnuiti. Clientii nostri cumpara produsele cele mai robuste si usor de intretinut din industrie.

Clean Burn fabrica generatoare de aer cald cu ulei uzat, in 4 modele care produc de la 45kw la 146kw. Generatoarele de aer cald pot fi instalate usor, suspendate de tavan sau atasate pe o platforma necombustibila.

Cazanele de apa calda cu ulei uzat produse de la Clean Burn sunt cea mai buna alegere pentru producerea de agent termic sau apa calda in mod economic. Apa poate fi folosita pentru spalat, pentru incalzire, pentru topirea ghetii si a zapezii sau pentru diferite procese industriale, scrie Tehnicainstalatiilor.

Exista 3 modele cu puteri de la 58 la 146 kw. Toate modelele de sisteme de incalzire cu ulei uzat Clean Burn sunt fabricate in configuratie 230V/50Hz, pentru aplicatii internationale. Cazanele de apa calda Clean Burn sunt proiectate pentru flexibilitate de instalare, fiecare cazan poate functiona ca o unitate separata, sau ca parte a unui sistem de cazane in serie. Constructiv au schimbator de caldura in trei trepte, capturand astfel mai multa caldura, pentru eficienta superioara.

Eficienta echipamentelor Clean Burn este argumentata de superioritatea arzatorului, acesta fiind proiectat special pentru arderea diverselor tipuri de uleiuri uzate. Sistemele Clean Burn sunt certificate in Statele Unite, Comunitatea Europeana si in Federatia Rusa. Certificarile CE si GOST R sunt cerute de legislatia din Comunitatea Europeana si Federatia Rusa. Evaluarea si testarea sistemelor de incalzire cu ulei uzat Clean Burn au fost facute de organele competente in Europa, Rusia, Asia si America de Sud.

Sursa: Tehnicainstalatiilor


Comenteaza aici

 
13/07/2010 - Acest articol a fost citit de 5342 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 137 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
ABB a finalizat noua statie electrica de...
SOCOMEC SE EXTINDE IN ROMANIA
Legrand: Crestere a rezultatelor financiare in...
Electro-Total: Scadere a profitului cu 5% in...
Cum sa ai lumina in casa fara sa dai bani pe...
Stirile urmatoare
80% din incendiile in cladiri sunt provocate de...
Sistem de iluminare ce permite reducerea...
Fondurile Europene impulsioneaza aplicatiile...
Fondurile Europene impulsioneaza aplicatiile...
Vom plati mai mult la curent in 2011
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric