Electro-Total: Scadere a profitului cu 5% in primele luni ale anului


ghidelectric.ro
Marti, 23 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Electro-Total: Scadere a profitului cu 5% in primele luni ale anului


Compania Electro-Total, din Bucuresti, cu activitati in domeniul de automatizari industriale, a realizat, in primele trei luni ale acestui an, o cifra de afaceri de circa 0,5 milioane de lei, in scadere cu 5% fata de aceeasi perioada din 2009.

electro total

Pentru anul in curs, reprezentantii firmei vizeaza majorarea nivelului vanzarilor. "In ultimii ani am constatat o crestere a cererii pentru sistemele de gestiune tehnica a cladirilor (BMS - Building Management System), datorita implementarii standardelor din domeniu. Sistemul ofera un grad sporit de confort si siguranta, avand un consum redus de resurse si asigurand posibilitatea vizualizarii starii echipamentelor atat local (de la un tablou-dispecer al cladirii), cat si de la distanta (prin intermediul web browser-ului sau al telefonului mobil)", a declarat ing. Daniel Necula, reprezentant al departamentului de automatizari al companiei, potrivit Agendaconstructiilor.

Domeniile de aplicabilitate ale sistemelor BMS sunt reprezentate de statiile de metrou / tren (ventilatie, evacuare a apei pluviale), cladiri publice (controlul aerului conditionat, desfumare, controlul instalatiilor electrice, monitorizarea ferestrelor / usilor etc). Sistemele pe care le importa societatea sunt fabricate de grupul Saia-Burgess, din Elvetia. Acest tip de produse reprezinta 6% din vanzarile companiei (cu o experienta de 19 ani in domeniul de automatizari) diferenta fiind constituita de aplicatii diverse pentru automatizari industriale si echipamente de evacuare a fumului si a gazelor fierbinti in urma incendiilor, pentru toate tipurile de imobile.

Sursa: Agendaconstructiilor

 
23/06/2010 - Acest articol a fost citit de 2537 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 63 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
Cum sa ai lumina in casa fara sa dai bani pe...
Noul sistem de masura pentru OMV Petrom
Energopetrol mizeaza anul acesta pe un profit...
EnergoBit isi construieste o noua fabrica
Am consumat cu 13% mai putine becuri economice...
Stirile urmatoare
Legrand: Crestere a rezultatelor financiare in...
SOCOMEC SE EXTINDE IN ROMANIA
ABB a finalizat noua statie electrica de...
Echipamente de incalzire cu uleiuri uzate
80% din incendiile in cladiri sunt provocate de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric