Noul sistem de masura pentru OMV Petrom


ghidelectric.ro
Sambata, 15 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Noul sistem de masura pentru OMV Petrom


Syscom 18, companie care livreaza sisteme integrate in domeniul de automatizari industriale, a terminat la jumatatea lunii aprilie executia, instalarea si punerea in functiune a unui nou skid fiscal pentru OMV Petrom.

skiduri fiscale Petrom

Skidul masoara cantitatile de GPL livrate de la rafinaria Petrobrazi la statia de imbuteliere de la Negoesti si este instalat pe conducta. Rafinaria Petrobrazi este cea mai importanta si moderna rafinarie din Romania, iar statia de la Negoesti este a doua statie aflata in proprietatea Petrom GPL. Parte a grupului OMV Petrom din anul 2008, compania imbuteliaza, distribuie si comercializeaza gaze petroliere lichefiate, avand o capacitate de incarcare de peste 10 milioane de butelii GPL pe an, care pot fi comercializate intr-o retea formata din peste 9.000 de puncte de revanzare butelii.

Sistemul de skiduri fiscale implementat de Syscom 18 este alcatuit din filtru, echipament de eliminare a aerului, senzor de temperatura, senzor de presiune, densimetru, echipamente de masurare a masei si echipamente software. Supapele actionate electric sunt amplasate la intrarea si la iesirea skidului, pentru mentinerea stabilitatii presiunii. Toti parametrii de masura si control sunt monitorizati si inregistrati intr-un computer prevazut cu un software SCADA plasat in camera de control.

Syscom 18 este prima firma din Romania care a primit recent certificarea MID (Measurement Instruments Directive) pentru sistemele sale fiscale de masura lichide, altele decat apa. Certificatul a fost emis de organismul notificat CMI (Institutul de Metrologie din Cehia) si confirma pozitia companiei drept cel mai mare producator roman de skiduri fiscale. Syscom 18 va putea astfel sa vanda sistemele pe care le produce in interiorul Uniunii Europene.

In ultimii 5 ani Syscom 18 a produs cca. 150 de skiduri atat pentru piata din Romania, cat si pentru Kazakhstan, Iordania, Iran si Libia. Toate skidurile fiscale produse anterior au fost aprobate de BRML (Biroul Roman de Metrologie Legala), Syscom 18 avand de asemenea autorizatia de a le instala, calibra si sigila.

„Obtinerea certificarii este un pas important pentru Syscom 18. O recunoastere a competentei tehnice si o parte din strategia noastra de dezvoltare a firmei. Obiectivele noastre urmaresc castigarea unei pozitii importante pe piata de automatizari si sisteme de masura cu precadere in Africa de Nord, Orientul Mijlociu si Asia Centrala.”, declara Ion Andronache, presedintele Syscom 18.

 
06/05/2010 - Acest articol a fost citit de 4777 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 136 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
Energopetrol mizeaza anul acesta pe un profit...
EnergoBit isi construieste o noua fabrica
Am consumat cu 13% mai putine becuri economice...
Energie electrica din cutie
Electrica liciteaza 285 mil. euro pentru...
Stirile urmatoare
Cum sa ai lumina in casa fara sa dai bani pe...
Electro-Total: Scadere a profitului cu 5% in...
Legrand: Crestere a rezultatelor financiare in...
SOCOMEC SE EXTINDE IN ROMANIA
ABB a finalizat noua statie electrica de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric