Schneider Electric lanseaza o gama de produse destinate amenajarilor contemporane


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Schneider Electric lanseaza o gama de produse destinate amenajarilor contemporane


Schneider Electric Romania va propune gama de echipamente electrice de interior Sedna, care se remarca prin design si culori elegante, potrivite unui stil de amenajare contemporan.

priza

Noile produse, elemente de decoratiune discrete, permit controlul iluminatului si al incalzirii in functie de preferintele utilizatorilor, informeaza Agendaconstructiilor.

Gama Sedna beneficiaza de un design format din linii simple, curate, iar astfel interiorul oricarei incaperi din locuinta poate fi personalizat prin adaugarea unor detalii de efect. Mecanismele, prize si intrerupatoare, sunt disponibile in doua culori, alb si crem, iar la acestea se pot asorta rame rosii, crem, gri sau albe. De asemenea, ramele Sedna pot integra un variator de tensiune, care va asigura un grad de luminozitate adaptat la nevoile locatarilor sau un dispozitiv de control al storurilor.

Siguranta este un atuu al noii game de produse, prizele Sedna sunt dotate cu dispozitiv de protectie pentru copii, astfel se diminueaza riscul de accidente de natura electrica. Ramele Sedna pot incadra si un detector de miscare, care va asigura luminarea automata pentru deplasarea in siguranta in casa, pe timp de noapte, sau in zonele din locuinta fara lumina naturala precum debarale, holuri sau scari.  Utilizatorul poate alatura mai multe mecanisme in rame multiple, iar astfel poate comanda dintr-un singur loc diverse functii ale aparatelor din spatiul de locuit, scrie Agendaconstructiilor.

In plus, noile produse se instaleaza cu usurinta datorita designului telescopic, care permite montarea facila chiar si pe suprafete neregulate si alinierea perfecta la orice alte elemente pre-instalate in perete. Locurile de prindere a conductorilor sunt marcate prin clapete mari si colorate, iar terminale sunt deschise pentru cablare imediata, in acest fel, instalarea devine mai usoara.

Sursa: Agendaconstructiilor

 
05/03/2010 - Acest articol a fost citit de 2695 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 43 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Obiectivul SCHNEIDER ELECTRIC pentru 2010:...
Initi@tive Antalya 2008: angajarea companiei...
Schneider Electric: Romania se afla pe agenda...
Schneider Romania a crescut cu 30%
Schneider Electric, reprezentanta in Republica...
Stirile urmatoare
Schneider Electric sustine Romania Green...
Schneider Electric: Rezultatele financiare...
Schneider Electric Romania, castigator la SEE...
Noul cofret electric Mini Pragma Schneider...
Vanzarile produselor eficiente energetic s-au...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric