Schneider Electric: Romania se afla pe agenda noastra pentru o fabrica de 10 mil. euro


ghidelectric.ro
Sambata, 2 Iulie 2022
Ne gasiti si pe:            

Schneider Electric: Romania se afla pe agenda noastra pentru o fabrica de 10 mil. euro


Grupul francez Schneider Electric, specializat in productia de echipamente in domeniul distributiei electrice si al automatizarilor industriale, este interesat sa construiasca o unitate de productie in Romania, in care va investi circa 10 milioane de euro

Grupul francez Schneider Electric, specializat in productia de echipamente in domeniul distributiei electrice si al automatizarilor industriale, este interesat sa construiasca o unitate de productie in Romania, in care va investi circa 10 milioane de euro, mai ales in conditiile in care criza financiara faciliteaza relocarea unitatilor de productie ale grupului.

Schneider considera criza financiara o oportunitate de a-si dezvolta businessul, odata cu cresterea investitiilor companiilor locale pentru a reduce cheltuielile. "Regret ca nu avem o prezenta industriala in Romania. Am avut pana in prezent patru oportunitati de a deveni producatori pe piata locala, fie prin achizitii sau prin investitii de la zero, insa niciuna nu s-a materializat. Romania este pe agenda noastra pentru constructia unei fabrici in urmatorii doi-trei ani", a declarat Christian Wiest, vicepresedintele Schneider pentru regiunile ECE, Orientul Mijlociu, Africa si America de Sud.

Fabrica va atrage investitii de circa 10 milioane de euro, insa impactul investitiei va fi mai mare.
"Productia noastra presupune ansamblarea si testarea unor piese din metal sau plastic produse de subcontractori. De aceea, impactul fabricii va fi mai mare pentru ca investitia noastra va atrage si alte facilitati de productie de la furnizorii nostri. Nu ne permitem sa importam componentele pe distante mari", explica Wiest. Reprezentantul Schneider estimeaza pentru anul viitor o crestere de 10% a vanzarilor din Europa Centrala si de Est, Romania urmand sa fie unul dintre principalele motoare de crestere. Schneider Electric Romania a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 65 mil. euro, in crestere cu 30% fata de anul precedent.
Strategia companiei pe termen mediu pe piata locala este sa investeasca in dezvoltarea de solutii si a echipelor care se ocupa de proiecte si in cresterea expertizei pentru clientii care investesc in Romania prin servicii care sa le reduca valoarea investitiilor si a costurilor cu energia.
In eventualitatea extinderii prin achizitii, Schneider este interesat sa cumpere companii specializate in servicii si in expertiza pentru integrarea sistemelor.
"Cautam oameni specializati si mai putin producatori de sisteme", afirma Wiest. De altfel, Schneider s-a aflat in trecut in negocieri pentru achizitia unei fabrici de profil in Romania, insa fara niciun rezultat. "Criza financiara ne ofera oportunitati de relocare a productiei. In ultimii patru ani ne-am schimbat productia in tarile emergente (China, Europa de Est) si vrem sa acceleram aceasta strategie. Romania este o piata foarte mare si cu un nivel tehnic foarte bun, in care se deruleaza multe investitii", spune reprezentantul Schneider.
Weist a fost implicat inca de la inceputul anilor '90 in dezvoltarea subsidiarei locale.
"Incepand din 1992 am devenit responsabil cu dezvoltarea grupului in Europa de Est si am decis in 1996 sa cream o companie aici. Astfel, de la 4 persoane am ajuns in prezent la 180 de angajati", explica Wiest.

Sursa: Schneider Electric

 
04/11/2008 - Acest articol a fost citit de 2750 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 78 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Schneider Romania a crescut cu 30%
Schneider Electric, reprezentanta in Republica...
Stirile urmatoare
Initi@tive Antalya 2008: angajarea companiei...
Obiectivul SCHNEIDER ELECTRIC pentru 2010:...
Schneider Electric lanseaza o gama de produse...
Schneider Electric sustine Romania Green...
Schneider Electric: Rezultatele financiare...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | dentalexcellence.ro | www h2on ro | focusrent ro | melkior | https www funerarii bucuresti ro | https hbsontime com | buy4baby ro | www quickshop ro | bookzone | www ezera ro | komsitravel ro | www criando ro |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric