Obiectivul SCHNEIDER ELECTRIC pentru 2010: Imbunatatirea profitabilitatii


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Obiectivul SCHNEIDER ELECTRIC pentru 2010: Imbunatatirea profitabilitatii


Schneider Electric, companie multinationala specializata in managementul energiei electrice a raportat o depreciere organica de 15,7% a vanzarilor de anul trecut in comparatie cu 2008, veniturile grupului ajungand la 15,79 miliarde euro.

schneider electric Afacerile din cel de-al patrulea trimestru din 2009 au fost de 4,08 miliarde euro, in scadere cu 10%, comparativ cu aceasi perioada a anului anterior, fiind raportata o imbunatatire consecventa fata de trimestrele precedente. "In pofida unei scaderi importante a vanzarilor, am generat un flux de numerar record si ne-am mentinut marja de profit. In 2010, ar trebui sa beneficiem de conditii mai bune de piata in economiile din statele in curs de dezvoltare, mai ales pentru centrele de date si pe segmentele industriale, informeaza Agendaconstructiilor.

Cu toate acestea, in tarile "mature" din punct de vedere economic conditiile de piata vor ramane instabile", a declarat Jean Pascal Tricoire, presedinte al grupului.

Din punct de vedere al zonelor geografice de activitate, vanzarile raportate pentru anul 2009 in Europa au scazut cu 18,5%, pana la valoarea de 6,4 miliarde euro, comparativ cu anul 2008, cea mai performanta fiind divizia de automatizari in constructii, care a fost sustinuta si de proiectele de eficienta energetica si de servicii. Regiunea Europei de Est s-a confruntat cu o cerere scazuta, generata de lipsa de finantare pentru proiectele din constructii. Cel mai important declin a fost inregistrat, insa, in America de Nord (-19,9%), celelalte regiuni raportand scaderi moderate, potrivit Agendaconstructiilor.


Sursa: Agendaconstructiilor
 
23/02/2010 - Acest articol a fost citit de 3391 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 63 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Initi@tive Antalya 2008: angajarea companiei...
Schneider Electric: Romania se afla pe agenda...
Schneider Romania a crescut cu 30%
Schneider Electric, reprezentanta in Republica...
Stirile urmatoare
Schneider Electric lanseaza o gama de produse...
Schneider Electric sustine Romania Green...
Schneider Electric: Rezultatele financiare...
Schneider Electric Romania, castigator la SEE...
Noul cofret electric Mini Pragma Schneider...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric