Initi@tive Antalya 2008: angajarea companiei Schneider Electric in cursa pentru eficienta energiei


ghidelectric.ro
Luni, 20 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Initi@tive Antalya 2008: angajarea companiei Schneider Electric in cursa pentru eficienta energiei


La cea de a 22-a editie a expozitiei sale comerciale Initi@tive 2008, Schneider Electric joaca rolul de gazda pentru mai mult de 3000 de clienti, din peste 30 de tari.

Antalia (Turcia), 21-23 Octombrie, 2008.
La cea de a 22-a editie a expozitiei sale comerciale Initi@tive 2008, Schneider Electric joaca rolul de gazda pentru mai mult de 3000 de clienti, din peste 30 de tari.
Aceasta expozitie comerciala privata care acopera multe domenii industriale este destinata sa atraga atentia spre tehnologiile de inalta performanta, aplicatii cheie si solutii inovatoare ale Schneider Electric, care ajuta sa se obtina in afaceri rezultate mai bune utilizand mai putina energie. Cel mai important este ca participantii vor afla cum sa se pregateasca pentru viitoarele tendinte de utilizare a energiei.
Expertii in industrie spun ca pana in 2050 consumul de energie al omenirii se va dubla, in timp ce din ce in ce mai multi oameni trebuie sa aiba acces la energie pentru a sustine cresterea in tarile in curs de dezvoltare cat si economiile mature. Mai mult de 1,6 miliarde de oameni inca sunt lipsiti de electricitate. In acelasi timp, emisia de CO2 trebuie sa fie redusa cu un factor de 2 (protocolul de la Kyoto).
Segmentul rezidential, comercial, cladirile industriale si procesele industriale (principalele piete unde Schneider Electric ofera solutii) contribuie la aproape jumatate (44 %) din emisiile de CO2, aproape de trei ori mai mult decat transportul (17,5%) si reprezinta 75% din consumul total de energie.
Schneider Electric, ca specialist global in managementul energiei, ii ajuta pe oameni “sa fructifice la maxim energia de care dispun”.

"Consumand mai putin, producand mult mai eficient, imbunatatind eficienta energiei si protejand mediul inconjurator – constituie preocupari majore pentru Schneider Electric", explica Paul Hamilton, senior VP la Programul companiei de eficienta a energiei

Schneider Electic accelereaza programul sau de patrundere in sfera energiilor reutilizabile, oferind solutii de montaj si exploatare eficiente, simple si inovatoare pentru aceste energii.
Schneider Electric isi ajuta clientii sa realizeze economii permanente prin intermediul eficientei active a energiei din cladiri, infrastructura (centre de date) si procese industriale. Detine abilitati de consultanta si audit, oferind clientilor planuri de actiune cuprinzatoare de eficienta a energiei si cea mai larga gama de sisteme de masura, comanda si supraveghere pentru cladiri, procese industriale si infrastructura:
- Corectia factorului de putere, filtre de armonice
- Centrale de masura (power meters)
- Sisteme de gestiune pentru cladiri
- Sisteme de gestiune a energiei
- Alimentare a consumatorilor vitali si sisteme de racire
- Sisteme de comanda a motoarelor
- Sisteme de comanda a iluminatului
- Sisteme de comanda in locuinte

Intr-o lume in care dezvoltarea sustenabila solicita o angajare reala, eficienta energiei propusa de Schneider Electric reprezinta o oportunitate adevarata de mobilizare, crestere si diferentiere. Schneider Electric detine toate cunostintele, competenta si tehnologiile care sa raspunda aceastei provocari.

Un program de eficienta a energiei a fost lansat in 2005, iar astazi eficienta energiei este una din initiativele strategice majore ale Schneider Electric. Estimarile pentru industrie spun ca piata de eficienta a energiei are un potential de crestere de lunga durata intre 15 si 20%. Produsele, solutiile si serviciile din ziua de azi ale Schneide Electric pot sa aduca economii de pana la 30%, garantand totodata alimentarea fiabila cu energie electrica, fara efecte in detrimentul confortului, al performantelor si a fiabilitatii.

In mai 2007, Schneider Electric si-a luat un angajament fata de EMCA (Asociatia companiilor de managemet al energiei) si fata de CBEEC (Comitetul de eficienta a electricitatii pentru cladiri din China) cu scopul de a participa la planul de economisire a energiei si de a permite clientilor sa faca economie de energie, sa optimizeze si sa isi reinoiasca sursele de energie.

In iulie 2007, Schneider Electric si Unitatea sa de business pentru automatizari in cladiri (Building Automation Business Unit) s-au unit cu fundatia Initiativa Clinton pentru clima (CCI) cu scopul de a ajuta 40 de orase si zone metropolitane din toata lumea sa gestioneze mai eficient consumul de energie al cladirilor, reducand astfel efectul de sera al gazelor emise.

In decembrie 2007, Schneider Electric a participat ca semnatar la conferinta UNFCC din Bali.

In mai 2008, Schneider Electric s-a unit cu Alianta pentru Economia de Energie, o coalitie de conducatori de afaceri importante, de guverne, si de reprezentanti ai consumatorilor si ai ecologistilor, care lucreaza impreuna pentru a promova eficienta energiei la nivel mondial pentru a realiza o economie mai sanantoasa, un mediu ambiant mai curat si o mai mare securitate a energiei.

Sursa: Schneider Electric

 

 
04/11/2008 - Acest articol a fost citit de 2716 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 56 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Schneider Electric: Romania se afla pe agenda...
Schneider Romania a crescut cu 30%
Schneider Electric, reprezentanta in Republica...
Stirile urmatoare
Obiectivul SCHNEIDER ELECTRIC pentru 2010:...
Schneider Electric lanseaza o gama de produse...
Schneider Electric sustine Romania Green...
Schneider Electric: Rezultatele financiare...
Schneider Electric Romania, castigator la SEE...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric