Schneider Electric sustine Romania Green Building Professional


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Schneider Electric sustine Romania Green Building Professional


Schneider Electric pune la dispozitia participantilor la workshop-uri studii de caz pentru a exemplifica cele mai inovatoare tehnologii de pe piata.

Schneider Electric

Schneider Electric Romania anunta sustinerea programului de certificare profesionala “Romania Green Building Professional” dedicat specialistilor din domeniul constructiilor. Astfel, Romanian Green Building Council si companiile partenere isi propun prin acest proiect mediatizarea solutiilor de eficienta energetica pentru cladiri.

Programul presupune o serie de 15 workshop-uri pe teme diferite care ofera participantilor o imagine de ansamblu asupra noilor tendinte si echipamente de ultima ora pentru constructia unei cladiri eco.  Obiectivul principal este de a oferi profesionistilor in domeniul competentelor necesare pentru a contribui la livrarea unui proiect de constructie eco in Romania.

In cadrul platformei de training vor fi organizate cursuri necesare diferitelor sisteme de certificare voluntara pentru constructii eco, precum si despre ariile principale evaluate de acestea – arhitectura si designul durabil, eficienta energetica, materiale si resurse durabile, sisteme de incalzire si climatizare etc. Certificarea “Romania Green Building Professional” se va obtine in urma participarii la cel putin zece dintre cursuri si sustinerea probei de evaluare.

Urmand tendinta de dezvoltare a pietei de constructii, precum si cresterea interesului pentru cladiri verzi, organizatorii incearca prin acest program sa faciliteze accesul specialistilor la informatii si sa ofere o deschidere mai mare catre noi posibilitati de eficientizare a energiei.

Prima sesiune a programului a avut loc pe data de 7 mai iar tema a fost “Designul solutiilor de iluminat si Cladiri inteligente”. Cursul a durat o zi si a fost obligatoriu pentru cei care doresc sa obtina certificatul. Partea teoretica asesiunii a fost sustinuta de catre domnul conferentiar Dorin Beu, din partea Universitatii Tehnice din Cluj, iar studiile de caz au fost prezentate de catre domnul Rafael Marculescu din partea Schneider Electric Romania.

Cursul “Designul solutiilor de iluminat si Cladiri inteligente” are la baza cursurie on-line de dezvoltare profesionala oferite de Schneider Electric pe o platforma educationala online dezvoltata pentru a educa publicul in ceea ce priveste constructia de cladiri eco sau eficientizarea sistemelor din cadrul cladirilor existente. 

Platforma myenergyuniversity.com este destinata atat unui public avizat, cat si celor care nu au pregatire in domeniu; atat tinerilor studenti, cat si specialistilor cu experienta vasta in constructii. Cursurile oferite de catre Schneider Electric sunt gratuite si disponibile in orice moment.

“Misiunea noastra este sa ajutam oamenii sa valorifice energia furnizand solutii sigure, simple, inovatoare si eficiente intr-o maniera pasionata, deschisa, directa si eficienta. Dar inainte de a profita de aceste solutii, trebuie sa ne asiguram ca publicul intelege importanta eficientizarii si posibilitatile pe care le au la dispozitie. Astfel, ne dorim sa ne implicam in continuare in programele RoGBC. In acelasi timp oferim acces tuturor doritorilor la platforma de cursuri online .” a declarat David Nicholl, presedinte al Schneider Electric Romania.

Sursa: Schneider Electric

 
11/05/2010 - Acest articol a fost citit de 2738 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 78 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Schneider Electric lanseaza o gama de produse...
Obiectivul SCHNEIDER ELECTRIC pentru 2010:...
Initi@tive Antalya 2008: angajarea companiei...
Schneider Electric: Romania se afla pe agenda...
Schneider Romania a crescut cu 30%
Stirile urmatoare
Schneider Electric: Rezultatele financiare...
Schneider Electric Romania, castigator la SEE...
Noul cofret electric Mini Pragma Schneider...
Vanzarile produselor eficiente energetic s-au...
Schneider Electric este sponsor strategic al...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric