Schneider Romania a crescut cu 30%


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Schneider Romania a crescut cu 30%


Ritmul inalt de dezvoltare a sectorului constructiilor antreneaza dezvoltarea unor companii, care, in mod traditional, isi au activitatea principala in alte sectoare de activitate.

De exemplu, Schneider Electric Romania, specializat? in distributie si automatizari electrice, a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de aproape 65 de  milioane de euro, in crestere cu 30% fata de anul anterior si isi propune pentru 2008 investitii totale de un milion de euro.

„Principalul motor de crestere al Schneider Electric Romania au fost automatizarile pentru cladiri comerciale, unde am depasit cu 140% rezultatele obtinute in 2006”, a declarat David Nicholl, directorul Schneider Electric Romania.

Evolutii foarte bune s-au inregistrat si pe segmentul sistemelor integrate si de control, care s-a majorat cu 60%, pe cel al automatizarilor industriale, care a crescut cu 40% si pe cel al echipamentelor de joasa tensiune, care au avansat cu 20%.

Pentru 2008, filiala din Romania a grupului Schneider Electric estimeaza continuarea trendului crescator, dar cu un ritm mai scazut.

Aceasta atenuare se va resimti mai ales in domeniul instalatiilor electrice destinate sectorului imobiliar, atat comercial, cat si rezidential.

Din grupul tarilor central si est-europene, Romania s-a clasat pe locul patru in topul cresterii pietei de gen, dupa Grecia, Cehia si Polonia.

Pentru a face fata, Schneider Electric Romania vrea sa-si mareasca anul acesta echipa cu inca 30 de oameni pana la un total de 180 de salariati.

Schneider Electric este prezent in 106 tari si are peste 120.000 de angajati.

In lume, compania are 200 de fabrici si in 2007 a inregistrat vanzari de 17,3 miliarde euro.


Sursa: Financiarul.COM
 
11/06/2008 - Acest articol a fost citit de 3060 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 67 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Schneider Electric, reprezentanta in Republica...
Stirile urmatoare
Schneider Electric: Romania se afla pe agenda...
Initi@tive Antalya 2008: angajarea companiei...
Obiectivul SCHNEIDER ELECTRIC pentru 2010:...
Schneider Electric lanseaza o gama de produse...
Schneider Electric sustine Romania Green...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric