Noul cofret electric Mini Pragma Schneider Electric


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Noul cofret electric Mini Pragma Schneider Electric


Forma si culorile sale permit integrarea completa a acestui cofret in mediile rezidentiale,camere de hotel sau cladiri mici si pot fi utilizate de asemenea pentru a crea stiluri diferite.

Schneider Electric

Descopera noua gama de cofrete electrice Mini Pragma, pe care nu veti mai doriti sa o ascundeti !

Forma si culorile sale permit integrarea completa a acestui cofret in mediile rezidentiale,camere de hotel sau cladiri mici si pot fi utilizate de asemenea pentru a crea stiluri diferite. Designul atractiv al cofretului, posibilitatea de a alege culorile preferate (5) si finisajul sau ne asigura de faptul ca odata ce este instalat,cofretul este perfect integrat in mediul inconjurator. Se armonizeaza perfect cu aparatajul de ultraterminale (prize, intrerupatoare…).

Este o oferta exclusivista pe care Schneider Electric o propune pentru sectorul rezidential.

Acest cofret din plastic este valabil in versiunile de montaj aparent si incastrat, cu 1 pana la  3 randuri si de 4 la 36 module in total.

Versiunea aparenta este de culoare alba.
Versiunea incastrata exista in urmatoarele culori:alb,fildes, gri ceata, fistic, granat. Usa este plina (alba) sau translucida fumurie. Nu in cele din urma, o functie linistitoare pentru utilizator este propusa: reperul luminos.
In caz de intrerupere a alimentarii generale, cofretul ramane luminat, asigurandu-se in acest fel acces usor la aparatele electrice.

Instalatorii electrici nu au fost uitati: un spatiu optim de cablaj  asigura o usurinta in instalare. Sosirile si plecarile cablurilor, tuburilor si jgheaburilor sunt posibile pe la partea de sus, de jos sau spate a cofretului. Reglajul pe orizontala si verticala este imbunatatit. Blocurile terminale se monteaza foarte usor. In sfarsit, placile detasabile va dau un plus de libertate in munca de racordare. O alta exclusivitate  Schneider Electric.

Completata de gama de aparataj de protectie si comanda Domae, Mini Pragma este o solutie electrica reala pentru cladirile rezindentiale, pe care Schneider Electric o aduce astazi clientilor sai.


Sursa: Schneider Electric

 
14/06/2010 - Acest articol a fost citit de 3764 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 77 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Schneider Electric Romania, castigator la SEE...
Schneider Electric: Rezultatele financiare...
Schneider Electric sustine Romania Green...
Schneider Electric lanseaza o gama de produse...
Obiectivul SCHNEIDER ELECTRIC pentru 2010:...
Stirile urmatoare
Vanzarile produselor eficiente energetic s-au...
Schneider Electric este sponsor strategic al...
APC sprijina conceptul Smart+Connected Life...
Schneider Electric anunta rezultate financiare...
APC by Schneider Electric infiinteaza o noua...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric