APC by Schneider Electric infiinteaza o noua divizie interna, specializata in software pentru centre de date


ghidelectric.ro
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

APC by Schneider Electric infiinteaza o noua divizie interna, specializata in software pentru centre de date


APC by Schneider Electric, lider global in servicii pentru aplicatii critice de electro-alimentare si climatizare, anunta formarea la nivel global a unei noi divizii de business, specializata pe software-ul pentru centre de date.

Schneider Electric

Divizia Data Center Software va lansa toate aplicatiile si sistemele de management pentru infrastructurile fizice ale centrelor de date. Echipa Data Center Software va fi responsabila pentru dezvoltarea de software, creare de oferte, vanzari, service, marketing si programe pentru parteneri.  

“Prin instituirea unei noi divizii de business dedicata software-ului, cu o strategie clara, ne angajam sa devenim liderul global in domeniul aplicatiilor pentru centre de date,” a declarat Laurent Vernerey, Presedinte si CEO APC by Schneider Electric. “Aceasta evolutie din cadrul APC este aliniata perfect cu obiectivul Schneider Electric de a deveni liderul mondial in managementul energiei.”

Divizia Data Center Software va fi un factor cheie in arhitectura Ecostruxure™ Schneider Electric si totodata un suport puternic pentru initiativele Schneider Electric in managementul energiei. Portofoliul de aplicatii pentru management InfraStruxure® APC, un element esential Ecostruxure, va fi principalul punct de interes pentru noua echipa. Cu InfraStruxure, activitatile operationale legate de infrastructura fizica se vor eficientiza si simplifica. 

Conform raportului Grupului 451, “Managementul centrelor de date si software pentru eficienta energetica”, dat publicitatii in iulie 2009, “Schneider Electric are brandul, viziunea si gradul de penetrare necesare pentru a deveni lider in domeniul software-ului pentru managementul energiei centrelor de date; datorita dimensiunii sale, compania poate sa stabileasca aliante importante. InfraStruxure este in acest moment doar una dintre ofertele Schneider Electric pe aceasta piata, dar grupul are potentialul sa devina un lider.”

Portofoliul de aplicatii pentru management InfraStruxure de la APC ajuta companiile sa eficientizeze costurile energiei si sprijina planificarea pe termen scurt si lung, prognozarea si bugetarea. Cu acest portofoliu de produse, managerii centrelor de date si directorii IT pot avea o viziune holistica a calitatii infrastructurilor fizice a centrelor de date, a utilizarii energiei de la un capat la altul si a diverselor costuri asociate cu aceasta. Software-urile APC, care se integreaza perfect cu echipamentele de infrastructura ale oricarui producator, ofera cele mai complete integrari cu sistemele de suport critic IT din industrie, care includ managementul energiei, al cladirii si al companiei, facilitand astfel monitorizarea, controlul si rezolvarea problemelor intr-un mediu prietenos pentru utilizatorul final. 

Portofoliul de software include InfraStruxure Operations - pentru operatiuni zilnice si management al inventarului; InfraStruxure Central - pentru centralizarea datelor si monitorizare, InfraStruxure Capacity, InfraStruxure Change - pentru planificare si optimizare; si InfraStruxure Energy Efficiency - pentru analiza energiei si modelare pana la echipamentul consumator final dintr-un rack. 

Aceasta noua divizie de business va fi condusa de Soeren B. Jensen, Vice Presedinte, Data Center Software, APC, ce va raporta direct catre Laurent Vernerey, Presedinte si CEO, APC by Schenider Electric, si catre un comitet supervizor dedicat.

Sursa: Schneider Electric

Comenteaza aici

 
06/09/2010 - Acest articol a fost citit de 2421 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 36 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Schneider Electric anunta rezultate financiare...
APC sprijina conceptul Smart+Connected Life...
Schneider Electric este sponsor strategic al...
Vanzarile produselor eficiente energetic s-au...
Noul cofret electric Mini Pragma Schneider...
Stirile urmatoare
APC by Schneider Electric obtine un premiu...
Schneider Electric si IBM colaboreaza pentru a...
Schneider Electric creeaza oportunitati de...
Schneider construieste o ferma solara
Statii de incarcare universale pentru masini...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric