APC sprijina conceptul Smart+Connected Life dezvoltat de Cisco


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

APC sprijina conceptul Smart+Connected Life dezvoltat de Cisco


APC by Schneider Electric, lider global in servicii pentru aplicatii critice de electro-alimentare si climatizare, colaboreaza cu Cisco in Pavilionul companiei din cadrul Expo 2010 din Shanghai, China.

Expo 2010

Expozitia, care reuneste peste 190 de state si 50 de organizatii internationale, isi asteapta vizitatorii pana pe 31 octombrie 2010, iar tema editiei este “O viata mai buna - Un oras mai bun”.

Arhitectura EcoStruxure™, ce incorporeaza solutia APC pentru centre de date InfraStruxure®, sprijina initiativa Cisco® Smart+Connected Communities, ajutand comunitatile sa economiseasa pana la 30% din valoarea facturilor de energie.

“De la managementul mediului complex de operatiuni al fabricilor, la operarea mai eficienta a centrului de date si la atingerea tintelor de eficienta pentru cladirea dumneavoastra, Schneider Electric realizeaza conexiunile si ajuta companiile sa-si administreze consumul energetic mai eficient”, a declarat Alistair Pim, vice-presedintele Global Strategic Alliances, APC. „Suntem foarte incantati sa colaboram cu Cisco pentru a aduce la viata viziunea Smart+Connected prin colaborarea noastra in Pavilionul Cisco din cadrul Expo 2010.”

Solutiile de eficienta energetica ale APC vor ajuta la asigurarea disponibilitatii Unified Computing System™ Cisco precum si a solutiilor EMC Vblock™ care alimenteaza cu energie electrica Pavilionul Cisco, punand in valoare modularitatea, scalabilitatea si administrarea solutiilor atunci cand sunt utilizate in centrul de date al companiei. In afara de centrul de date, solutiile de management al cladirii oferite de Schneider Electric si portofoliul de software pentru management InfraStruxure de la APC se integreaza cu Cisco EnergyWise pentru a oferi mai multa vizibilitate si posibilitati de management sporit pentru dispozitivele conectate la reteaua IP. Rezultatul? Comunitatile Smart+Connected ale viitorului pot folosi in cel mai eficient mod posibil energia electrica, fapt dovedit de scaderea consumului de energie al Pavilionului Cisco.

“Cisco este incantat ca APC by Schneider Electic ii impartaseste viziunea in ceea ce priveste Comunitatile Smart+Connected. In acelasi mod in care Internetul ne-a transformat afacerile si vietile personale, asa vor fi transformate orasele si comunitatile. Totul va fi conectat, de la sistemul de sanatate la cel educational, de la administratie publica, la cladiri si securitate. Orasele care imbratiseaza tehnologia vor fi cele care vor fi lideri in viitor, obtinand sustenabililitate semnificativa din punct de vedere social, economic sau al mediului inconjurator”, a declarat Anthony Elvey, director al Pavilionului Cisco.

Pe langa Pavilionul Cisco, solutiile de management al energiei de la Schneider Electric vor fi expuse in urmatoarele pavilioane ale Expo Shanghai 2010:

• “Pavilionul EcoHome al Orasului Shanghai”, care reuneste cele mai noi tehnologii sustenabile destinate locuintelor;
• “Sala Rhone-Alpes”, ce expune expertiza si inovatia mediului de afaceri din regiunea franceza;
• “Pavilionul Uniunii Belgia-Europa”, sponsor corporate si partener tehnic al Fundatiei Internationale Polare in cadrul proiectului Statia Polara Antartica Printesa Elisabeth, prima statie de cercetare stiintifica bazata pe conceptul “Zero emisii”;
• “Pavilionul Paris Ile-de-France”, unde Schneider Electric va impartasi viziunea sa in legatura cu “decarbonizarea” urbana.

Prin intermediul subsidiarei Pelco - Schneider Electric, membru Cisco Developer Network, Schneider Electric asigura sistemul de supraveghere video al intregii expozitii, respectiv managementul modelelor de trafic de-a lungul cailor de acces si a zonelor de intalnire.

Sursa: Comunicat de presa Schneider Electric

Comenteaza aici

 
02/08/2010 - Acest articol a fost citit de 2857 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 40 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Schneider Electric este sponsor strategic al...
Vanzarile produselor eficiente energetic s-au...
Noul cofret electric Mini Pragma Schneider...
Schneider Electric Romania, castigator la SEE...
Schneider Electric: Rezultatele financiare...
Stirile urmatoare
Schneider Electric anunta rezultate financiare...
APC by Schneider Electric infiinteaza o noua...
APC by Schneider Electric obtine un premiu...
Schneider Electric si IBM colaboreaza pentru a...
Schneider Electric creeaza oportunitati de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric