Schneider Electric Romania, castigator la SEE Real Estate Awards 2009


ghidelectric.ro
Joi, 28 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

Schneider Electric Romania, castigator la SEE Real Estate Awards 2009


Schneider Electric Romania a fost nominalizat la doua categorii: Green Innovation of the Year si Green Building Project of the Year. Schneider Electric Romania sustine cea mai eco cladire a anului: City Business Centre din Timisoara.

Schneider Electric

Schneider Electric a primit premiul „Green Building Project of the Year” pentru solutiile de eficienta energetica si managementul cladirii aplicate centrului de birouri City Business Centre din Timisoara, in cadrul SEE Real Estate Awards.

David Nicholl, Presedinte Schneider Electric Romania: Acest premiu reprezinta o recunoastere a beneficiilor inovatoare pe care le ofera solutiile si serviciile noastre. Cu ajutorul Schneider Electric, City Business Centre beneficiaza de toate avantajele unei cladiri inteligente si eficiente din punct de vedere energetic: reducerea costurilor cu energia, reducerea costurilor cu utilitatile, a timpului de intretinere, nivel crescut de confort, siguranta, control si o valoare mai mare a imobilului.

Proiectul castigator a fost dezvoltat de catre Modatim Investment. Situata in partea de vest a Timisoarei, constructia face parte dintr-un ansamblu de 5 cladiri de birouri, galerii comerciale si atriumuri ce vor forma un oras in miniatura.

Inovatia de dezvoltare durabila din partea Schneider Electric s-a bazat pe integrarea sistemului de building management (BMS) in caracteristicile arhitecturale ale cladirii, utilizand solutii precum: detectoare pentru inchiderea si deschiderea obloanelor in functie de parametrii climatici, adaptarea iluminatului din cladire in functie de conditiile meteorologice si un sistem de racire revolutionar ce reduce consumul de energie cu pana la 40%.


Cea de-a V-a editie a galei internationale de decernare a premiilor SEE Real Estate Awards a avut loc pe 27 mai 2010, la Bucuresti. Proiectele nominalizate au fost selectate de un juriu format din specialisti din sectorul imobiliar, rezultatele fiind auditate ulterior de compania de consultanta Ernst & Young. Acestia au selectat cele mai bune proiecte in functie de locatie, design, calitatea materialelor de constructie, eficienta cladirii, raspunsul la nevoile mediului inconjurator si succesul comercial.

Sursa: Schneider Electric

 
02/06/2010 - Acest articol a fost citit de 2537 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 54 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Schneider Electric: Rezultatele financiare...
Schneider Electric sustine Romania Green...
Schneider Electric lanseaza o gama de produse...
Obiectivul SCHNEIDER ELECTRIC pentru 2010:...
Initi@tive Antalya 2008: angajarea companiei...
Stirile urmatoare
Noul cofret electric Mini Pragma Schneider...
Vanzarile produselor eficiente energetic s-au...
Schneider Electric este sponsor strategic al...
APC sprijina conceptul Smart+Connected Life...
Schneider Electric anunta rezultate financiare...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric