Schneider Electric creeaza oportunitati de angajare in Romania


ghidelectric.ro
Sambata, 20 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Schneider Electric creeaza oportunitati de angajare in Romania


Schneider Electric va inaugura un Centru de relatii cu clientii in Bucuresti pentru divizia sa de IT, departament care va raspunde atat telefonic, cat si electronic solicitarilor venite din partea clientilor din Europa si Africa.

Schneider Electric

Discutiile vor fi purtate in limba materna a fiecarui client si vor oferi raspunsuri cu privire la produsele, solutiile si serviciile APC by Schneider Electric, termenele de livrare si specificatiile tehnice ale produselor. Noul departament va urmari si identificarea de noi oportunitati de afaceri.   

Centrul creeaza oportunitatea de angajare pentru 40 de absolventi atat din cadrul facultatilor de limbi straine cat si din cadrul facultatilor cu profil tehnic sau economic sau pentru persoane cu experienta de 2-3 ani in gestionarea relatiei cu clientii. Posturile create vor fi Reprezentant relatii clienti, Inginer suport tehnic, Trainer, Team leader si Manager centru relatii cu clientii. 

Centrul de Relatii cu Clientii va avea sediul in cladirea Euro Tower din Bucuresti, cladire in care se afla si birourile Schneider Electric Romania.

Compania va investi in dezvoltarea profesionala a noilor angajati prin sustinerea unor cursuri complete despre produsele APC by Schneider Electric, precum si dezvoltarea competentelor necesare gestionarii unei relatii eficiente cu clientii companiei. Procesul de angajare va fi demarat in scurt timp cu dorinta de a porni activitatea centrului suport in primul semestru al anului 2011. 

Pentru mai multe detalii despre posturile libere, accesati site-ul Schneider Electric, zona de Cariere, sectiunea Cauta un job!

Sursa: Schneider Electric

Comenteaza aici

 
26/10/2010 - Acest articol a fost citit de 3308 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 42 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Schneider Electric si IBM colaboreaza pentru a...
APC by Schneider Electric obtine un premiu...
APC by Schneider Electric infiinteaza o noua...
Schneider Electric anunta rezultate financiare...
APC sprijina conceptul Smart+Connected Life...
Stirile urmatoare
Schneider construieste o ferma solara
Statii de incarcare universale pentru masini...
Deveniti campion in eficienta energetica cu...
Schneider Electric Romania sustine programul de...
Saulo Spaolanse este noul Country President...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric