Eaton a avut o evolutie de aproape 10% la inceput de an


ghidelectric.ro
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Eaton a avut o evolutie de aproape 10% la inceput de an


Eaton Corporation (SUA), unul dintre liderii mondiali ai pietei de instalatii si componente electrice, a realizat, in primul trimestru al acestui an, vanzari de 3,1 miliarde USD, in crestere cu aproximativ 10% fata de aceeasi perioada a anului 2009.

eaton Venitul net al grupului a fost de 187 milioane USD, de trei ori mai mare decat cel consemnat in perioada ianuarie - martie 2009. "Rezultatele pozitive din primul trimestru s-au datorat imbunatatirii contextului economic de pe pietele unde ne desfasuram activitatea. Pentru anul 2010 estimam o crestere a veniturilor de 6%, cele mai semnificative evolutii urmand a fi consemnate in statele din Asia si in Brazilia, in timp ce in Europa si America de Nord redresarea va fi mai lenta", a declarat Alexander M. Cutler, presedinte al corporatiei, potrivit Agendaconstructiilor.

Divizia de instalatii si echipamente electrice reprezinta aproape 50% din afacerile companiei, fiind cel mai important sector de activitate al Eaton (vanzari de 1,41 miliarde USD in trimestrul intai). Totusi, in America - principala piata de desfacere a grupului - livrarile de echipamente electrice au scazut cu 6,63%, pana la 802 milioane de USD, in timp ce in Europa si Asia compania a realizat livrari in valoare de 608 milioane de USD, reprezentand o crestere de 11,8% comparativ cu perioada similara a anului trecut, scrie Agendaconstructiilor.

Eaton Corporation, unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente electrice de joasa tensiune si de solutii de automatizare la nivel mondial, desfasoara activitati in peste 150 de tari, avand aproximativ 70.000 de angajati. In Romania corporatia este prezenta prin compania Eaton Electric, cu afaceri de 130 milioane de lei, in 2009.

Sursa: Agendaconstructiilor
 
10/05/2010 - Acest articol a fost citit de 3115 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 63 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Eaton Electric"
Stirile anterioare
Concernul Eaton se dezvolta in Maramures
Stirile urmatoare
Eaton: 23% crestere a vanzarilor in primul...
Eaton estimeaza o crestere de 7,5% a afacerilor...
Butoanele de oprire de urgenta de la Eaton
Eaton lanseaza noua generatie de unitati de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric