Butoanele de oprire de urgenta de la Eaton


ghidelectric.ro
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Butoanele de oprire de urgenta de la Eaton


Divizia Electrica a grupului Eaton include butoane de oprire de urgenta (45/60 mm), cu sau fara cheie, cu declansare prin rotire si tragere, cu sau fara iluminare, cu LED-uri sau cu indicator mecanic al pozitiei butonului (verde/rosu).

butoane de oprire de urgenta

Divizia Electrica a grupului Eaton își întregește familia butoanelor de oprire de urgența din gama RMQ-Titan. Acest nou sistem include butoane de oprire de urgenta (45/60 mm), cu sau fara cheie, cu declanșare prin rotire și tragere, cu sau fara iluminare, cu LED-uri sau cu indicator mecanic al poziției butonului (verde/roșu).
 
Elementele de contact cu monitorizare proprie asigura o fiabilitate operaționala, chiar în condițiile unei instalari incorecte sau dupa o acționare cu forța excesiva. Pentru aceasta, elementele de contact includ un al doilea contact încorporat lânga butonul de oprire de urgența normal închis, astfel încât sa poata fi realizata conexiunea mecanica la elementul de acționare al butonului de oprire de urgența. Elementele de contact sunt disponibile pentru fixarea frontala sau în cutie M22, precum și pentru circuitele de siguranța cu 1 sau 2 canale.

Butonul de oprire de urgența poate fi evidențiat pe suprafața unei mașini sau în fabrica, cu un inel opțional luminos. Astfel, poziția butonului de oprire de urgența este indicata clar, chiar și în întuneric. Inelul luminos indica funcționarea corecta a sistemului, chiar de la distanța. La declanșare, de exemplu, pot fi activate trei rânduri separate de LED-uri pentru regimul de mers în gol. Poate fi planificata și marcarea individuala a inelului luminos cu ajutorul programului Labeleditor. Noua cutie de plastic M22-IY1-XPV60 cu capac galben și protecție IP 67 este special proiectata pentru montarea butonului de oprire de urgența cu inel luminos.
 
Butoanele de oprire de urgența M22 cu protecții IP67 și IP69K sunt rezistente la șocuri, în conformitate cu EN ISO 13850 și cu standardele Europene și internaționale de siguranța, EN60204 și IEC60204.
 
Elementele sunt în curs de aprobare în cadrul UL/CSA, precum și pentru utilizarea în domeniul naval, de catre Germanischer Lloyd și Registrul de Transport Lloyd.
 
Sectorul Electric Eaton este lider pentru produse de protecția și distribuția energiei electrice, calitatea energiei, comanda și automatizari industriale, monitorizare, produse și servicii de managementul energiei. Eaton, prin seriile de produse electrice Cutler-Hammer®, Moeller®, Powerware®, Holec®, MEM® și Santak®, raspunde cu succes provocarilor actuale cele mai importante de management al energiei electrice.
 
Eaton Corporation este un concern diversificat specializat în managementul energiei, cu mai bine de un secol de experiența în oferirea de soluții eficiente care sa asiste clienții în gestionarea efectiva a energiei electrice, hidraulice și mecanice. Cu o cifra de afaceri de 16 miliarde de dolari SUA. Compania Eaton este unul dintre liderii renumiți pe piața mondiala în urmatoarele domenii tehnologice: componente, sisteme și servicii electrice pentru alimentarea, distribuția și controlul energiei în condiții de siguranța; componente hidraulice, sisteme și servicii pentru echipamente industriale și mobile; sisteme hidraulice, pneumatice și de aprovizionare cu carburanți pentru avioane de pasageri și aeronave militare, precum și sisteme de transmisie pentru mașini, asigurând un randament sporit, mai multa siguranța și consum redus de carburant la automobile și autocamioane. Eaton are circa 72.000 de angajați și distribuie produse în peste 150 de țari.

Sursa: www.electricianul.ro

 
01/06/2012 - Acest articol a fost citit de 5084 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 215 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Eaton Electric"
Stirile anterioare
Eaton estimeaza o crestere de 7,5% a afacerilor...
Eaton: 23% crestere a vanzarilor in primul...
Eaton a avut o evolutie de aproape 10% la...
Concernul Eaton se dezvolta in Maramures
Stirile urmatoare
Eaton lanseaza noua generatie de unitati de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric