Eaton lanseaza noua generatie de unitati de distributie a energiei pentru rack-uri


ghidelectric.ro
Marti, 25 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Eaton lanseaza noua generatie de unitati de distributie a energiei pentru rack-uri


Eaton lanseaza noile unitati de distributie a energiei (PDU) pentru rack-uri de generatia a 3-a (G3) ce combina cele mai bune eficiente si fiabilitati din aceasta clasa de produse cu tehnologii avansate.

Eaton

Compania de management energetic Eaton lanseaza noile unitați de distribuție a energiei (PDU) pentru rack-uride generația a 3-a (G3) ce combina cele mai bune eficiențe și fiabilitați din aceasta clasa de produse cu tehnologii avansate ce includ o noua caracteristica de prindere pentru conectori în curs de patentare la Comisia Electrotehnica Internaționala (IEC).

Produsele din noua gama ePDU G3 sunt proiectate în special pentru a raspunde cerințelor de distribuție energetica ale managerilor centrelor de date actuale și din domeniul IT,oferind opțiuni avansate de monitorizare a energiei. În Europa, Orientul Mijlociu și Africa, gama va fi inițial disponibila în trei versiuni diferite: Basic – ce asigura o distribuție fiabila a energiei, Metered Input, ce asigura contorizarea tensiunii (V), puterii (W), intensitații (A) și energiei (kWh) unitaților ePDU și a întrerupatoarelor, In-Line Metered, pentru îmbunatațirea oricaror instalații standard PDU incluzând contorizarea avansata de la Eaton.

Caracteristica unica de prindere a conectorilor IEC de pe noile unitați ePDU, incluzând modelele Basic, elimina astfel problema generala și deseori costisitoare a ștecherelor ce ies din prizele IEC datorita șocurilor sau vibrațiilor. Aceasta caracteristica de prindere este compatibila cu cablurile standard, eliminând necesitatea cablurilor speciale de curent și a consolelor de management a cablurilor ce pot mari costul total al unui sistem PDU pentru rack-uri cu pâna la 50%.


“Unitațile de distribuție a energiei pentru rack-uri stau la baza managementului eficient de energie din centrele de date actuale”, spunea Stefan Coote, managerul de produs, EMEA,de la Eaton, “Noile noastre produse ePDU G3 încorporeaza inovații tehnice și tehnologii de ultima ora în vederea asigurarii unei combinații unice de fiabilitate, flexibilitate și avantaj financiar. Acestea stabilesc cu adevarat noile standarde ale distribuției energetice pentru rack-uri și vor aduce, fara îndoiala, o contribuție semnificativa în maximizarea continuitații activitații ori de 1 / 2 câte ori acestea sunt utilizate”.

 

În plus fața de caracteristica de prindere patentata a IEC, noile modele ePDU G3 de la Eaton pot funcționa și ele în mod continuu la temperaturi de pâna la 60 de grade Celsius, fiind astfel soluția ideala pentru utilizarea în centre moderne de date la temperaturi înalte. Modelul profilului scazut 0U al noilor unitați energetice indica faptul ca ele ocupa un spațiu minim în incinta și sunt compatibile cu toate incintele rack-urilor. Opțiunile de montare laterale și în spate permit accesul liber la dispozitivele IT din rack, având opțiunea de montare a butonului sau a sistemului unic variabil de montare pentru o instalare rapida și simpla. Ca un sprijin pentru echilibrarea sarcinii, toate modelele ePDU G3, inclusiv ePDU-urile Basic, au secțiuni de ieșire codificate cu culori ce corespund întreruatoarelor respective de circuit. Modelele Metered Input și In-Line Metered includ un ecran grafic cu cristale lichide (LCD) cu control prin meniu pentru o setare ușoara și soluționare simpla a problemelor aparute în funcționare. Ambele modele Metered Input și In-Line Metered asigura o precizie de contorizare a IEC de ±1%la același nivel de preț.

 

Modelele ePDU G3 conectate la rețea permit utilizatorilor programului software Intelligent Power™ Manager de la Eaton identificarea, monitorizarea, actualizarea și configurarea automata a mai multor ePDU-uri, integrând în acest timp platformele de virtualizare ce includ VMware® vCenter Server™. Noua caracteristica patentata a rețelei de conectare în cascada permit conectarea a pâna la patru ePDU-uri la un port al rețelei cu un singur protocol de internet (IP), asigurând reduceri de costuri de pâna la 75%, comparativ cu unitațile convenționale de distribuție ce necesita porturi individuale.

Sectorul Electric al Eaton este un lider global cu expertiza în protectia si distributia energiei electrice; alimentare de rezerva si de siguranta; control si automatizari industriale; sisteme de iluminat si securitate; solutii de cablare structurata; solutii pentru medii de lucru severe si periculoase si servicii de inginerie. Datorita solutiilor sale globale, Eaton raspunde cu succes celor mai importante provocari actuale privind managementul energiei electrice. Eaton este o companie specializata în managementul energiei cu vânzari de 22 miliarde de dolari în anul 2013. Eaton ofera solutii eficiente energetic care îi ajuta pe clientii nostri sa gestioneze efectiv energia electrica, hidraulica si mecanica mai eficient, mai sigur si mai durabil. Eaton are circa 101.000 de angajati si vinde produse în peste 175 de tari.

 
06/06/2014 - Acest articol a fost citit de 3043 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 32 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Eaton Electric"
Stirile anterioare
Butoanele de oprire de urgenta de la Eaton
Eaton estimeaza o crestere de 7,5% a afacerilor...
Eaton: 23% crestere a vanzarilor in primul...
Eaton a avut o evolutie de aproape 10% la...
Concernul Eaton se dezvolta in Maramures
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric