EXPO TEHNICA BRASOV 2012


ghidelectric.ro
Sambata, 20 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

EXPO TEHNICA BRASOV 2012


Avem placerea de a va invita sa participati la prima editie a EXPO TEHINCA 2012 organizata la INTERNATIONAL TRADE CENTER BRASOV in perioada 20 ľ22 septembrie 2012.

INTERNATIONAL TRADE CENTER BRASOV

Brasovul, oras cu vechi traditii legate de tehnica, cu importante unitati de invatamant superior in domeniul tehnic, cu multe societati specializate in tehnica, cu o vasta experienta in proiectarea si executia masinilor, utilajelor, automatizarilor, a fost unul dintre orasele industriale ale Romaniei si a sosit momentul pentru a fi redescoperit ca atare.


In aceste conditii, INTERNATIONAL TRADE CENTER SA BRASOV, organizator de expozitii si evenimente, doreste sa reinvie acest sector minunat ce a apartinut Brasovului si anume  “ TEHNICA”


Vrem ca prin acest prim eveniment expozitional sa readucem in Brasov esenta tehnicii romanesti.


Totodata vrem sa cream posibilitatea intalnirii in cadrul acestui eveniment a tuturor celor care au facut ca progresul tehnic  sa existe si  care lucreaza in continuare pentru evolutia acestui sector important al economiei.
Dorim sa structuram evenimentul  pe cateva sectoare distincte, care sa fie reprezentate in cadrul acestei expozitii:

 

1. Salonul Tehnic – in cadrul caruia sa poata fi prezentate produse si tehnologii noi, mecanica, hidraulica, masini unelte, tehnica auto, electrotehnica, cercetare, inventica si proprietate intelectuala .
2. Salonul Eco –Tehnica - in cadrul caruia sa putem descoperi cele mai noi echipamente, servicii si tehnologii pentru protectia mediului ambiant, tehnologii si echipamente pentru reducerea consumului energetic, conservarea energiei si utilizarea energiilor neconventionale.
3. Zilele Tehnicii la Brasov -  sesiuni de conferinte si prezentari cu tematica tehnica sustinute de catre firmele participante si de unitatile de invatamant superior (Universitatea Transilvania Brasov)

 

Ne dorim ca aceasta prima editie sa contribuie la revigorarea sectorului tehnic brasovean si  sa devina totodata locul de intalnire al  furnizorilor de tehnica si tehnologie din Romania cu utilizatorii interesati de cunoasterea acestora din intreaga tara.


Va asteptam!

 
30/04/2012 - Acest articol a fost citit de 2396 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 68 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
International Electric&Automation Show, IEAS 2012
Va invitam la expozitia ROMHOTEL 2012
Va invitam la INDAGRA 2012
AUTOEXPOTEHNICA - Expozitie de componente auto
Chinezii investesc 1 miliard de euro la Rovinari
Stirile urmatoare
Oportunitatile pe care le ofera Ghidelectric.ro
Forumul Regional al Energiei FOREN 2012
Ghidelectric.ro se intalneste cu Dvs., la IEAS...
Ghidelectric va asteapta la EEE 2012, la Romexpo
A fost fondata Asociatia Profesionala a...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric