Oportunitatile pe care le ofera Ghidelectric.ro


ghidelectric.ro
Joi, 13 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Oportunitatile pe care le ofera Ghidelectric.ro


Portalul Ghidelectric.ro s-a relansat de curand. Cu forte proaspete, cu entuziasm si incredere, noua echipa de lucru a portalului isi propune sa duca in fata Dvs. cel mai activ site pentru specialisti, din Romania.

ghidelectric

In urma cu doua saptamani anuntam RElansarea portalului tehnic Ghidelectric.ro si faptul ca am pornit pe un drum nou pentru promovarea unui produs de referinta. Ne propunem ca portalul nostru sa devina locul de intalnire al companiilor din domeniu - cu potentialii clienti, al specialistilor - cu problemele si solutiile acestora, al tinerilor absolventi cu profil tehnic - cu oportunitati de proiecte, pe scurt un loc unde sa fie prezenti si activi toti cei din segmentul industrial.

 

Am inceput sa facem primii pasi importanti si am dat startul discutiilor de parteneriate cu Asociatiile puternice de profil, cu Universitatile tehnice, cu reprezentanti ai mass-media de specialitate si lucram la o forma de colaborare cu acestia pentru a face din Ghidelectric.ro un portal care sa satisfaca toate cerintele pietei.

 

Companiile isi pot intalni in paginile Ghidelectric.ro partenerii si concurentii, deopotriva, isi pot crea un profil de companie, isi pot promova produsele si serviciile, pot posta anunturi si articole, comunicate de presa, si desigur isi pot prezenta produsele. Cu cat produsele Dvs. sunt prezente in numar cat mai mare in paginile Ghidelectric, cu atat veti beneficia de un grad crescut de vizibilitate in internet, prin link-uri aplicate si va puteti ridica totodata si site-ul propriu.

 

Doua proiecte ambitioase ale noastre pentru Ghidelectric.ro, aflate deja in derulare in faza de definitivare, sunt ofertarea in mod gratuit de locuri de munca pe profilul site-ului la nivel national, actualizate periodic, si sustinerea si promovarea disciplinei inventica, in industria din Romania. Desigur avem si alte surprize, pe care le vom dezvalui pe parcurs.

 

Trebuie sa fiti prezenti pe Ghidelectric.ro pentru ca cei mai importanti si mai activi vor fi aici, in foarte scurt timp! Va asteptam sa va alaturati!

 
21/06/2012 - Acest articol a fost citit de 2107 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 32 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
EXPO TEHNICA BRASOV 2012
International Electric&Automation Show, IEAS 2012
Va invitam la expozitia ROMHOTEL 2012
Va invitam la INDAGRA 2012
AUTOEXPOTEHNICA - Expozitie de componente auto
Stirile urmatoare
Forumul Regional al Energiei FOREN 2012
Ghidelectric.ro se intalneste cu Dvs., la IEAS...
Ghidelectric va asteapta la EEE 2012, la Romexpo
A fost fondata Asociatia Profesionala a...
Trofeul ľ Electricianul Anului 2012
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric