International Electric&Automation Show, IEAS 2012


ghidelectric.ro
Sambata, 24 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

International Electric&Automation Show, IEAS 2012


In perioada 11 - 14 Septembrie 2012 va avea loc la Palatul Parlamentului, Bucuresti, cea de-a VIII-a editie a International Electric&Automation Show, IEAS.

IEAS

Expozitie specializata & show, acestea sunt cele doua caracteristici principale ale evenimentului IEAS care se vor regasi si în editia din aceasta toamna.

 

Anul acesta va avea loc editia a VIII-a a evenimentului intre 11 si 14 Septembrie la Palatul Parlamentului in salile Unirii, Take Ionescu, I.C.Bratianu si Nicolae Balcescu.

 

International Electric&Automation Show se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de produse si servicii ale domeniilor abordate si conexe. Tematica evenimentului este complexa, cuprinzând de la produse si servicii de echipamente electrice si automatizari pâna la sisteme de eficientizare si control a energiei electrice, echipamente de masura si control, elemente de robotica, sisteme de automatizare pentru case inteligente, s.a. În tematica IEAS sunt incluse si segmentele dedicate electronicii industriale si energiei regenerabile.

 

În paralel cu expozitia vor avea loc Evenimentele Conexe IEAS, evenimente dedicate industriei de echipamente electrice si automatizari, robotica si constructii, sub forma de simpozioane, conferinte cu tematica si lansari de firme si produse. Conferintele sunt menite sa aduca noutati si sa ofere sprijin informational companiilor din domeniu abordând subiecte de actualitate si importanta majora pentru aceste ramuri.


 
Toti cei interesati de domeniile abordate de evenimentul IEAS sunt asteptati intre 11 si 14 Septembrie la Palatul Parlamentului. Accesul vizitatorilor este liber.

 

Va asteptam!

 
29/04/2012 - Acest articol a fost citit de 2195 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 30 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Va invitam la expozitia ROMHOTEL 2012
Va invitam la INDAGRA 2012
AUTOEXPOTEHNICA - Expozitie de componente auto
Chinezii investesc 1 miliard de euro la Rovinari
EEE 2012 - Targ International de Energie...
Stirile urmatoare
EXPO TEHNICA BRASOV 2012
Oportunitatile pe care le ofera Ghidelectric.ro
Forumul Regional al Energiei FOREN 2012
Ghidelectric.ro se intalneste cu Dvs., la IEAS...
Ghidelectric va asteapta la EEE 2012, la Romexpo
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric